Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 d'octubre de 2012
0 comentaris

Estrenes: del 3 al 9 d’octubre de 2012

FOTO Zuloak, de Fermín Muguruza

Informació sobre les estrenes de la setmana a bona part de la nostra cartellera, a Vilaweb: Set mirades sobre l’Havana.

Altres informacions sobre les estrenes de la setmana: Estrenes de la setmana (Cartellera Cat) | Estrenes (El Punt Avui) | Crítiques i cartellera de Barcelona (Time Out Barcelona).

Estrenes en català: Cinema en català (Gencat) | Cartellera de cinema en català (Gencat)

***

Llista de les estrenes (del 3 al 9 d’octubre de 2012):

Resident evil: Retribution (Resident evil: Retribution | Resident evil: Venganza). Direcció: Paul W.S. ANDERSON. Producció germano-canadenca. Amb Milla Jovovich, Sienna Guillory i Michelle Rodriguez. S’acosta el dia dels morts i, per tant, toca la corresponent dosi de “Resident Evil”. Més informació: Imdb (ang).

7 dies a l’Havana (7 días en la Habana | 7 jours à La Havane | 7 giorni all’Havana). Direcció: Benicio DEL TORO, Pablo TRAPERO, Elia SULEIMAN, Julio MEDEM, Gaspar NOÉ, Juan Carlos TABIO, Laurent CANTET. Producció hispano-francesa. Amb Josh Hutcherson, Vladimir Cruz, Emir Kusturica, Daniel Brühl, Mirta Ibarra, Jorge Perugorria. Retrat contemporani de la mítica capital cubana en 7 capítols, realitzats per 7 autors de països diversos. Més informació: Fitxa Club 7 Canes 2012.

Bel Ami (Bel Ami | Bel Ami, historia de un seductor | Storia di un seduttore). Direcció: Declan DONNELLAN, Nick ORMEROD. Producció anglo-franco-italiana. Amb Robert Pattinson, Uma Thurman i Kristin Scott Thomas. Adaptació de la novel·la de Guy de Maupassant, l’ascens social i l’ensorrada ètica d’un ambiciós noi ben plantat. Més informació: Imdb (ang).

Baztan. Direcció: Iñaki ELIZALDE. Producció hispano-basco-navarresa. Amb Carmelo Gómez, Unax Ugalde, Kandido Uranga. Un equip de rodatge fa cap a la vall de Baztan per a filmar-hi una pel·lícula sobre uns fets del segle XVII i se’ls fa present la discriminació patida pels cagots. Festivals: Sant Sebastià 2012 · Zabaltegi Especials. Més informació: Imdb (ang).

Arbitratge (Arbitrage | El fraude). Direcció: Nicholas JARECKI. Producció nord-americana. Amb Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Laetitia Casta, Brit Marling. Un magnat de les altes finances es deleix per a treure’s del damunt el seu imperi econòmic, venent-lo a un banc, abans que li esclati el frau que ha comès. Tanmateix, en la seva vida de doble moral, aquest no és pas l’únic problema que se li presenta: manté un relació d’adulteri amb una marxant d’art francesa i un greu error, just quan semblava que se’n sortia, el du a demanar ajut a una persona poc recomabale. Vídeos: Tràiler VO | Tràiler VE. Festivals: Sant Sebastià 2012 · Secció Oficial. Més informació: Imdb (ang).

Taken 2 (Taken 2 | Venganza: Conexión Estambul). Direcció: Olivier MEGATON. Producció francesa. Amb Liam Neeson, Famke Janssen i Maggie Grace. La truita es gira, en aquesta seqüela de Taken: si allà un ex-agent secret bregava per a alliberar la seva filla segrestada; ara és una filla que ha de fer mans i mànigues per alliberar son pare, la mare i una altra filla, segrestats a Istanbul. Més informació: Imdb (ang).

Zuloak. Direcció: Fermín MUGURUZA. Producció basco-valenciana. Amb Tania De Sousa, Naiara Goikoetxea, Izaskun Muruaga. Documental que segueix la trajectòria de la banda femenina de rock “Zuloak”. Festivals: Sant Sebastià 2012 ·  Zabaltegi Especials. Més informació: Imdb (ang).

Magic Mike. Direcció: Steven SODERBERGH. Producció nord-americana. Amb Channing Tatum, Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Olivia Munn. Inspirada en l’experiència juvenil de l’actor (i protagonista del film) Channing Tatum, la història d’un grup de “strippers” masculins. Festivals: Locarno 2012 · Piazza Grande. Més informació: Imdb (ang).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!