Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 de setembre de 2012
0 comentaris

L’Altra Venècia acaba a tall de Sitges

FOTO Kiss of the damned, de Xan Cassavetes

Digne del Festival de Sitges és la mena de pel·lícules que clouen avui respectivament les Jornades dels Autors i la Setmana de la Crítica. Xan Cassavetes, amb Kiss of the damned, presenta la història d’amor d’una vampira atractiva (Setmana Crítica), i Jeon Kyu-hwan, a The Weight, una fantasia escabrosa sobre un deforme i malaltís treballador del depòsit de cadàvers, a les Jornades dels Autors, en què també Hervé Lasgouttes, amb Crawl, presenta el romanç d’un lladre a qui acusen d’un crim i una nedadora delitosa d’alienar-se.

Selecció de films que es projecten divendres 7 de setembre a l’Altra Venècia:

Jornades dels autors.

The Weight. Direcció: JEON Kyu-hwan. Producció sud-coreana. Amb Cho Jae-hyun, Zia. Geperut i criat en un orfenat, en Jung treballa al dipòsit de cadàvers, arreglant-los i vestint-los. Com que pateix tubercolisi i artritis, ha de prendre’s un munt de medicaments i la seva vida és un aiguabarreig de realitat i fantasia, en què els cadàvers esdevenen models i amics per a la seva imaginació. Vídeos: Tràiler VOSA. Vendes internacionals: FineCut. Més informació: MyMovies (it). Durada: 1h47. Estrena mundial. Sobre el director: Jeon Kyu-hwan (Seül, Corea del Sud, 1965).

Crawl. Direcció: Hervé LASGOUTTES. Producció francesa. Amb Swann Arlaud, Anne Marivin, Nina Meurisse. L’amor incipient entre un noi que viu de feines precàries i petits robatoris i una nedadora que s’allunya de tot cada dia en alta mar: ella queda embarassada i a ell l’acusen d’un crim. Més informació: MyMovies (it) | Imdb (ang). Durada: 1h35. Estrena mundial. Film de cloenda. Sobre el director: primer llargmetratge d’ Hervé Lasgouttes (Montmorency, França, 1963)

Nits de Venècia.

Francesco De Gregori – Finestre Rotte. Direcció: Stefano PISTOLINI. Producció italiana

Setmana de la Crítica.

Kiss of the Damned. Direcció: Xan CASSAVETES. Producció nord-americana. Amb Josephine de la Baume, Milo Ventimiglia, Roxane Mesquida, Mike Rapaport, Ana Mouglalis, Jonathan Caouette. És una vampir atractiva que es retira a un gran casalici de Connecticut; un guionista se n’enamora i ella, tot i que no voldria embolicar-lo en el seu inevitable destí, cedeix a la passió. L’arribada d0una seva germana malèfica els posarà en perill la relació, i la vida de tota la comunitat. Més informació: My Movies (it) | Imdb (ang). Durada: 1h37. Estrena mundial. Film de Cloenda de la 27a Setmana de la Crítica. Fora de Competició. Sobre la directora: actriu que realitzà el curtmetratge Dust (2000) i posteriorment el documental Z Channel: A Magnificient Obsession, i ara debuta en el camp dels llargmetratges de ficció, Xan Cassavetes (Los Angeles, califòrnia, EUA, 21.09.1965)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!