Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

23 d'agost de 2012
0 comentaris

10 llargmetratges i 13 curt de Venècia-Horitzonts es podran veure en “streaming” arreu del món simultàniament amb el Lido

FOTO © B. di Venezia Element gràfic de la 69a Mostra de Venècia

Fins 500 internautes hi podran accedir simultàniament “on-line”.

Per primera vegada a la Mostra de Venècia (29 agost – 8 setembre), 10 llargmetratges i 13 curts de la secció Horitzons es podran veure arreu del món en “streaming” simultàniament a les projeccions oficials que tindran lloc al Lido.

En una nota que ha fet pública la Biennal, remarquen com aquesta iniciativa experimental vol fer més eficaç la tasca de promocionar els nous films i, en particular, els autors joves, tot fent ús de les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies en xarxa.

Des de dilluns, dia 20 d’agost, es pot comprar l’entrada virtual a aquesta sala virtual (que disposa d’una capacitat de 500 usuaris/àries), gestionada per Festival Scope. Un cop es comprova que hom disposa d’aparell compatible, cal registrar-s’hi i comprar l’entrada virtual (4,20€), vàlida per a una única visió d’un llargmetratge o dos curts, mitjançant un enllaç personal. Cada títol, en versió original subtitulat en anglès) es podrà veure en un marge de 24 hores des de les 21.00h (hora italiana) del dia que el film es presenti a la Mostra, d’acord amb el programa que es detalla en aquest enllaç: 10 lungometraggi e 13 corti di Orizzonti disponibili in streaming in tutto il mondo in contemporanea con il Lido. Nota: estic enllestint l’apunt sobre els films de la secció Horitzons; tanmateix, en l’enllaç esmentat ja hi ha (encara més) informació —cal recordar que el web de la Mostra és en italià i anglès—.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!