Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

12 d'agost de 2012
0 comentaris

Estrenes: del 8 al 14 d’agost de 2012

FOTO © Warner Bros. GmbH Tom Cruise treu el nas a Rock of Ages, el musical de Broadway traspassat a la gran pantalla

***

Informació sobre les estrenes de la setmana a bona part de la nostra cartellera, a Vilaweb: Una bel·licosa princesa d’Escòcia, a la pantalla.

Altres informacions sobre les estrenes de la setmana: Estrenes de la setmana (Cartellera Cat) | Estrenes (El Punt Avui) | Crítiques i cartellera de Barcelona (Time Out Barcelona).

***

Estrenes en català: Cinema en català (Gencat) | Cartellera de cinema en català (Gencat)

***

Llista de les estrenes (del 8 al 14 d’agost de 2012):

Brave (Indomable | Rebelle | Ribelle). Direcció: Mark ANDREWS i Brenda CHAPMAN. Film d’animació. Una princesa guerrera de les Terres Altes escoceses, jove i valenta, s’enfronta a la tradició per combatre amb l’arc les bèsties més ferotges. Més informació: Imdb. Estrena en català: 22 còpies en VC | Cartellera del cinema en català | Cartell català | Tràiler VC | Espot | Gencat.

Ted. Direcció: Seth MacFARLANE. Producció nord-americana. Amb Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Giovanni Ribisi. Ja és granadet i encara juga amb l’osset de peluix; esclar que, de quan era menut, aquest ninot esdevingué real i ara hi fuma porros, s’hi entreté, despreocupant-se del futur… però la seva xicota n’està fins al capdamunt i potser sí que ja és hora d’encarar l'”edat adulta”. Més informació: Imdb.

El silenci (Das Letzte Schweigen | The Silence | Silencio de hielo | Il était une fois un meurtre). Direcció: Baran bo ODAR. Producció alemanya. Amb Ulrich Thomsen, Wotan Wilke Möhring, Burghart Klaussner, Katrin Sass. Un calorós dia d’estiu es troba una bicicleta abandonada en un camp de blat, fa dies que ha desparegut una noieta… Torna el malson de fa vint anys, quan al mateix lloc hi hagué un crim? Més informació: Imdb.

Rock of Ages. Direcció: Adam SHANKMAN. Producció nord-americana. Amb Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Tom Cruise. Adaptació del musical de Broadway, que enfila temes musicals de Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake i molts d’altres seguint el pretext argumental d’una història d’amor entre un noi de ciutat i una noia de poble que topen al Sunset Strip, delerosos de fer realitat els seus somnis. Més informació: Imdb.

***

I també,

Kiraware Matsuko no isshô. Direcció: Tetsuya NAKASHIMA. Producció japonesa de 2006. Amb Miki Nakatani, Eita, Yûsuke Iseya. Més informació: Imdb.

Kamikaze Girls (Shimotsuma monogatari). Direcció: Tetsuya NAKASHIMA. Producció japonesa de 2004. Amb Kyôko Fukada, Anna Tsuchiya, Hiroyuki Miyasako. Més informació: Imdb.

Última sessió. Direcció: Francesc PÁEZ. Producció catalana, en espanyol. Amb Paco Moran, Carmen Paez, Rocío Berenguer, Marta Eres, Miguel de Molina. El Monumental, un cine de tota la vida, demà tanca portes. La vida de Mauri, l’acomodador, s’esvaiex. Teresa segueix netejant i Carol, la taquillera, segueix enamorada, en silenci, de Bruno, el noi que hi projecta les pel·lícules… La nit és llarga i el destí capriciós… i per això hi ha els amics, per enredar-ho tot i fer aquest dia de debò inoblidable. Més informació: Catalan Films.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!