Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

6 de juliol de 2012
0 comentaris

Algunes propostes d’estiu: a Lloret, cinema a Sa Caleta, i a Blanes, curts a la platja

Amb l’empenta absolutament clau del Cineclub Adler, comença avui a Lloret el VII Cicle de Cinema LLatinoamericà, amb la projecció del film Los colores de la montaña, de Carlos César Arbeláez. Es tracta d’una producció colombiana que guanyà el Premi Kutxa-Nous Directors al Festival de Sant Sebastià 2010 i s’ambienta en un petit poble de la Serra dels Andes, a Colòmbia, on el nen Manuel té una vella pilota i juga a futbol amb els seus companys. El dia que fa 9 anys, el seu pare li regala una pilota nova i uns guants de porter… (Tràiler)

El cicle el completen La vida útil, de Federico Veiroj (producció uruguaiana guardonada al Festival de Málaga. Tràiler) —que s’hi projecta el 20 de juliol— i Hermano, de Marcel Rasquín (producció veneçolana, que valgué a Rasquín el premi de Millor Director de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida 2011. Tràiler) —el 3 d’agost—

Per la seva banda, demà dissabte, 7 de juliol, a les 10 de la nit, tindrà lloc a Blanes el X Festival de Curtmetratges a la Platja, amb una sel·lecció dels millors curts presentats als Premis Goya i Gaudí. En acabar les projeccions, seguirà la festa amb els DJ Antas i DJ Saturno. I també informen els organitzadors (l’entitat Crit d’Art) que, durant tota la nit, es podrà assaborir la cervesa artesana Marina i Popaire. A més, hi haurà una parada amb la samarreta de l’aniversari i més material de l’entitat i es podrà comprar els entrepans a la mateixa platja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!