Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

1 d'agost de 2010
0 comentaris

Venècia 2010 · Competició: “Tres”, de Tom Tykwer

Tres (Drei / Three)

El director alemany Tom Tykwer, després de tastar el cinema d’acció a la hollywoodenca, amb The International (2009), havent provat sort abans amb una producció “europuding” basada en una obra literària tan coneguda com El perfum (2006) i amb el guió de Kieslowski Cel (2002), retorna amb aquest film més modest, de coordinades clarament alemanyes: una tragicomèdia sobre l’amor, la moral i el sexe a l’Alemanya moderna, que, ambientada a Berlín, explica la història d’un triangle amorós entre una parella de quarantins i l’home de qui tots s’han enamorat

Tres (Drei / Three)

Director Tom Tykwer. Guió Tom Tykwer. Producció X-Filme Creative Pool (Alemanya). Coproducció WDR (Alemanya), ARD Degeto (Alemanya), Arte (Alemanya). Durada 2h.

Repartiment Sophie Rois (Hanna), Sebastian Schipper (Simon), Devid Striesow (Adam)

Sinopsi
Hanna i Simon, una parella que ja fa temps que han deixet enrere els quaranta, viuen junts a Berlín. Sense saber-ho, un de l’altre, el cas és que tots dos familiaritzen amb Adam i se n’enamoren. Quan Hanna queda prenyada, salta l’alarma i es planteja una qüestió: qui n’és el pare?

Vídeos [x] Webs oficials [x]

Mostra de Venècia 2010 [Competició: “Tres” (it / ang)]  Premis Mostra de Venècia 2010 [x] i també Festival de Toronto [TIFF 2010 · Contemporary World Cinema: “Tres” (ang)]

***

Més informació [IMDB (ang)] [MyMovies (it)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)]

Vendes internacionals [The Match Factory] Dist. cat. [x] Dist. esp. [x] Dist. fr. [x] Dist. it. [x]

***

Actualització informativa posterior a Venècia 2010 Altres festivals | EFA 2011: 1 nominacions (Muntatge) | Altres premis.

FOTO Tres, de Tom Tykwer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!