Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

1 de febrer de 2010
1 comentari

Adéu, Méliès

Seguint la iniciativa d’un bon amic, acabo d’enviar un correu electrònic als Cinemes Méliès, encapçalat per l’assumpte “Adéu, Méliès”:

Atès que els Cinemes Méliès s’han adherit al tancament patronal del Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya en contra de la normalització de la llengua catalana al cinema, us comunico que fins que aquests cinemes no compleixin amb el percentatge de còpies catalanes que la llei del cinema estipuli un cop hagi estat aprovada, no hi ficaré els peus. De moment, i mentre espero deixar de rebre el vostre butlletí electrònic, aquest correu -i els que el succeeixin- se’n va de pet a la safata del correu brossa. Seguiu amb aquesta brillant estratègia empresarial, i ja veurem si us continuen sortint els números. Atentament,
Salvador Montalt

  1. Bravo, Salvador. Resposta civilitzada i contundent alhora, amb educació i sense prepotència. Tot el contrari que hi hauria fet en Jiménez Losantos.
    Llàstima que aquests senyors empresaris continuïn amb la seva demagògia, nomès n’hi ha que sentir en González Macho (a l’AVUI, secció “Good Morning Madrid!” hi ha unes declaracions seves a l’inefable emissora EsRadio)…
    Jo, una vegada que a Telemadrid van dir bestieses contra Catalunya, al restaurant on jo hi menjava, vaig demanar tot seguit que canviessin de canal.
    Però malauradament continuaran amb la demagògia. Fins i tot els del Reial Madrid son ara amb els àrbitres i d’altres poca-soltades contra el Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!