Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

27 de gener de 2010
1 comentari

Llibre: “El factor humà”, de John Carlin, que adapta “Invictus”, de Clint Eastwood

NELSON MANDELA I EL PARTIT DE RUGBI QUE VA CONSTRUIR UNA NACIÓ. A Sud-àfrica, el rugbi era l’esport dels blancs, els promotors de l’apartheid. Però aquell home que havia passat vint-i-set anys a la presó va saber veure l’oportunitat: la Copa del Món de Rugbi que s’havia de celebrar al seu país. Gràcies al carisma irresistible de Mandela, per primer cop un negre va aconseguir formar part de l’equip de l’enemic, els blancs. El factor humà és un llibre d’emocions. John Carlin recull les veus dels carcellers de Mandela, dels guardaespatlles, dels líders dels negres i de l’extrema dreta. I el conjunt, com ha dit la BBC, és una història càlida, meravellosa i narrada amb intel·ligència.

Amb aquest text, Edicions La Campana ens presenta el llibre de John Carlin El factor humà, que Anthony Peckham ha adaptat per a Clint Eastwood i la seva Invictus.

EL LLIBRE.

El factor humà. Autor John Carlin. Editorial La Campana. ISBN 978-84-96735-30-9. Format 376 pàgines. Nota Ja va per la cinquena edició.

Web Edicions La Campana [El factor humà – John Carlin]

LA PEL·LÏCULA.

Invictus. Director Clint Eastwood. Guió Anthony Peckham, basat en “El factor humà”, de John Carlin. Repartiment Morgan Freeman (Nelson Mandela), Matt Damon (François Pienaar). Producció Warner Bros. Pictures (EUA), Spyglass Entertainment (EUA), Revelations Entertainment (EUA), Mace Neufeld Productions (EUA), Malpaso Productions (EUA). Durada 2h12.

Webs oficials [invictusmovie (ang)] [invictus (esp)] [invictus (fr)] [invictus (it)]

FOTO © Ed. La Campana Portada del llibre “El factor humà”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!