Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

22 de desembre de 2009
0 comentaris

Els crítics de Londres aposten pel premi de públic de Sundance

Una Educació (An Education / Une éducation), guanyadora del Premi del Públic a Sundance 2009, ha estat també la pel·lícula que més nominacions ha congriat als premis anuals del Londons Critic’s Circle, els vencedors dels quals es faran públics el 18 de febrer de 2010.

La llista de nominacions de la crítica londinenca, clicant aquí [Nominacions dels 30ns London Film Critic’s Circle Awards]

Dirigida per Lone Scherfig a partir d’un guió de Nick Hornby, Una Educació se situa a començament dels seixanta, a Anglaterra, quan Jenny, una alumna brillant de 16 anys d’edat que s’està preparant per entrar a Oxford, topa amb un home que li doble l’edat i tot se li capgira. En una societat a punt de viure l’esclat de bogeria de la dècada dels seixanta, en un país que passa de “Lady Chatterley” als Beatles, Jenny descobreix la vida, l’amor, París… i ha de prendre decisions.

A més de nominacions a Carey Mullingan com a actriu; Alfred Molina, secundari; Rosamund Pike, secundària i Nick Hornby, guió, lògicament també és candidata a millor pel·lícula, juntaent amb Estrella brillant, de Jane Campion; Peixera, d’ Andrea Arnold; In the loop, d’ Armando Ianucci, i Lluna, de Duncan Jones.

FOTO © Metropolitan Film Export Peter Sarsgaard, Carey Mulligan, Alfred Molina, Cara Seymour, a Una educació, de Lone Scherfig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!