Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

17 de novembre de 2009
0 comentaris

Scorsese, Cecil B. DeMille 2009

Martin Scorsese, que avui ha fet 67 anys d’edat, ha estat distingit amb el premi Cecil B. DeMille que atorga l’Associació de la Premsa Acreditada a Hollywood, en reconeixement a la seva contribució al món de l’espectacle.

L’acte de lliurament tindrà lloc al decurs de la gala dels Globus d’Or, el 17 de gener de 2010, a Los Angeles.

Anteriorment, han rebut el premi Cecil B. DeMille: Steven Spielberg (2008), Warren Beatty (2007), Anthony Hopkins (2006), Robin Williams (2005) i Michael Douglas (2004).

Aquest imminent 2010 sembla un any destinat a ser ben important en laja prou granada i reconeguda  carrera de Martin Scorsese; ja que, poc després que hagi rebut el Cecil B. DeMille Award, estrenarà la seva nova pel·lícula, Shutter Island, la data d’estrena de la qual va ser sorprenentment i encara inexplicadament ajornada. És com si l’haguessin autodecantat de la cursa dels Oscar i, alhora, fa pensar que no l’hagi reservada per a convertir-la en la gran atracció de Berlín 2010 (però, certament, hauria pogut apostar igualment per Oscar i Berlín). L’enigma es resoldrà prou aviat i veurem com; però, per si sol, fa intuir que 2010 serà realment un “any Scorsese” i aquest Cecil B. DeMille Award no fa sinó encetar-lo de la millor manera possible.

FOTO Martin Scorsese

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!