Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

9 d'agost de 2009
0 comentaris

Cartell: “Petit indi”, de Marc Recha

Demà, dilluns 10 d’agost de 2009, Petit indi, de Marc Recha es presenta a la premsa internacional acreditada al Festival de Locarno. I dimarts, dia 11, serà el dia de l’estrena mundial del film, al marc incomparable de la Piazza Grande de la ciutat suïssa de Locarno.

Per anar fent boca, tot esperant les notícies de com ha estat rebuda la pel·lícula, dedico aquest apunt al cartell de la pel·lícula. He de confessar-vos que, no havent-la vist encara, em sorprèn aquest cartell, perquè el trobo extremadament sobri: el noiet, l’animal, l’ocellet… com sobreposats a un paisatge difuminat. Esperit Recha al 100%? Segurament!

Una bona amiga que ha tingut l’oportunitat de gaudir de Petit indi em parla sobretot del paisatge, de com Marc Recha torna a demostrar el talent i la sensibilitat amb què capta, agafa i projecta els paisatges. I vés per on, el cartell emfasitza els protagonistes -el xicot i els animals-, per bé que Sergi López, Eduardo Noriega i Eulàlia Ramon només hi són nominalment, al cartell: renúncia gairebé absoluta al reclam dels actors més coneguts. Sí, anem pel camí Recha al 100%.

Podeu veure i descargar-vos el dossier de premsa -que han fet accessible a tothom-, clicant aquí [Petit indi]

FOTO © Parallamps Cartell de Petit indi, de Marc Recha

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!