Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

28 de març de 2009
0 comentaris

Llibre: “Marley i jo”

No sé si us ha despertat cap mena d’interès l’arribada a la gran pantalla de la comèdia, amb Owen Wilson i Jennifer Aniston, Marley i Jo (Marley & MeUna pareja de tres / Marley et moi / Io & Marley), de David Frankel. Per si de cas, sapigueu que, dins la col·lecció La Butxaca, s’ha editat el llibre de John Grogan, en què es basa aquesta pel·lícula.

El Llibre

Marley i Jo. Autor John Grogan. Traducció Concepció Iribarren. Col·lecció La Butxaca. Data de publicació 12.03.2009. ISBN 978-84-92549-44-3. EAN 9788492549443. Format Rústica 18x 11,5 cm (384 pàgines).

Frase de promoció del llibre És possible que un gos tanoca et faci descobrir la clau de la felicitat? Que ho preguntin als Grogan.

Text de la contraportada En John i la Jenny són joves, estan enamorats i tot just comencen una vida en comú; són feliços i tot transcorre tranquil·lament fins el dia que decideixen tenir un gos. Es queden un preciós cadellet de labrador que bategen amb el nom de Marley i que, ben aviat, es converteix en una locomotora de quaranta-quatre quilos amb pèssim control sobre el seu cos monumental. Tots els esforços per educar-lo resulten en va, però Marley té un cor pur i molt gran, i si bé rebutja posar límits al seu comportament, l’amor i la lleialtat que professa als seus també són il·limitats. L’amor incondicional, aprenen els Grogan, pot arribar en formes molt estranyes.

Més informació [labutxaca-el llibre]  [labutxaca-l’autor]

La pel·lícula

Marley i Jo (Marley & MeUna pareja de tres / Marley et moi / Io & Marley). Director David Frankel. Intèrprets Owen Wilson, Jennifer Aniston.

Webs oficials [marleyandmemovie(ang)]  [unaparejadetres(esp)] [marleyetmoi-lefilm (fr)]

Més informació sobre la pel·lícula [IMDB (ang)] [Avui (cat)] [TVC (cat)] [labutaca (esp)] [CommeAuCinema (fr)] [mymovies (it)]

FOTO © labutxaca Portada del llibre ‘Marley i jo’, de John Grogan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!