Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

16 de març de 2009
0 comentaris

Llibre: “Assaig sobre la ceguesa” (José Saramago)

La pel·lícula La ceguesa (Blindness / A ciegas / Blindness. Cecità), de Fernando Meirelles, es basa en Ensaio sobre a Cegueira, de José Saramago, que Edicions 62 ha publicat amb el títol Assaig sobre la ceguesa.

José Saramago, Premi Nobel de Literatura 1998, traça a Assaig sobre la ceguesa una imatge aterridora dels temps tristos que estem vivint i descriu un món sense pietat en el qual regnen el caos i el desconcert (text amb què l’editorial promociona el llibre).

El llibre

Assaig sobre la ceguesa. Autor José Saramago. Traducció Núria Prats. EAN 9788429762136. Editorial Edicions 62. Col·lecció El Balancí -núm. 453-. Data de publicació 01.12.2008. Format 320 pàgines -150×230-.

Més informació sobre el llibre [Assaig sobre la ceguesa – Edicions 62] Més informació sobre l’autor [José Saramago – Edicions 62]

La pel·lícula

La ceguesa (Blindness / A ciegas / Blindness. Cecità). Director Fernando Meirelles. Guió Don McKellar, basat en l’obra “Assaig sobre la Ceguesa” , de José Saramago. Intèrprets  Julianne Moore, Mark Ruffalo, Gael García Bernal, Danny Glover, Don McKellar, Sandra Oh.

FOTO © Edicions 62 Portada del llibre “Assaig sobre la ceguesa”, de José Saramago

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!