Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

14 de gener de 2009
0 comentaris

Comença Sundance 2009

15 de gener: comença el primer festival de l’any, Sundance 2009. Fins el 25, seran deu dies de projeccions, en què es presentarà en societat bona part del cinema anomenat independent produït als Estats Units i s’oferirà l’altaveu mediàtic -sempre potent- d’un certamen com aquest, perquè produccions provinents de la resta del món tinguin la seva oportunitat.

Francament, d’entrada, no sembla que n’hàgim d’esperar gaire res de particular, d’aquesta edició de Sundance. Si ja fa anys que és ben qüestionable la presumpta independència del que s’hi selecciona i, al damunt, han creat com una mena de marca, de forma que moltes pel·lícules que allà triomfen, ens acaben resultant com avingudes a una fòrmula “progre”, “benintencionada”, de “bon rotllo”, en detriment d’uns qualsevol mena de gosadia artística; enguany, repassades les llistes, sinopsis i equips artístics del que s’hi projecta, no resulta pas engrescador. Tanmateix, ho seguirem, des de la distància, per veure com va i si hi ha cap sorpresa.

Si voleu consultar-ne el catàleg -en pdf-, cliqueu aquí [Catàleg de Saundance 2009]. I us recordo que podem consultar la informació sobre les pel·lícules a la [Sundance 2009 On Line Film Guide]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!