Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

28 d'abril de 2007
2 comentaris

una ratlla mal pintada

Cada matí escoltem a totes les emissores de radio, que hi ha cua al nus de El Papiol, a l’autopista AP7 a l’enllaç amb la B23, en totes dues direccions. En el cas de la que va en direcció Barcelona, es per un altre motiu, que ja en vaig parlar aquí, però la que es forma en direcció nord, es en bona part, deguda a que hi ha pintada una ratlla continua a la dreta de una discontínua. I, no entenc per quin motiu hi es. Te 500 metres, i impedeix que els vehicles que venen de Barcelona, puguin anar al 3r carril, però, els que venen de Martorell, si que poden passar al 2n, això provoca que en hores de màxima circulació, aquest carril no es pot “buidar”, en aquests 500 m, però si que molts vehicles, que venen de Martorell, sobre tot camions, s’hi van posant. Es com un vas que ja està ple, i hi seguim tirant aigua. Una ratlla continua a l’esquerra de la discontínua, no te gaire sentit, ja que per llei no es pot avançar per la dreta, i per tant no se perquè hi es, l’únic que es possible, es perquè volen donar prioritat als vehicles que venen d’una autopista de peatge per sobre dels que venen d’una que no ho es. Si fos al revés, si que tindria sentit, ja que autoritzaria a avançar per la dreta, però crec que el millor, seria que s’elimines la ratlla continua. 

  1. Crec que les ratlles discontínues és un element en extinció, el futur és de la contínua. Perquè?: sencill, els de Transit no s’en surten i els emprenya que ens matem a la carretera, no pèr res, sino perquè queda lleig i perden prestigi (es pensen que en tenen per perdre) per això van convertin els carrils en raïls. Em sembla bé, però no es pot jugar amb la paciència de la gent. Posats a fer que canviin els cotxes per trens i les autopistes per vies ferries, el traçat ja és fet. Ens estalviariem les faraóniques obres del TGV o AVE i evitariem magatones de CO2. Aixó sí seria un canvi, i deixem-nos de collonades.
    És clar que, aleshores, els incompetents de Transit, de qué viurien? I la font de les multes s’estroncaría!. Panorama horrible, per ells, naturalment,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!