Uriel Bertran

Si volem, podem!

20 de gener de 2012
Sense categoria
26 comentaris

Espanya posa en risc les nostres vides

Des de Solidaritat Catalana per la Independència hem advertit sovint que el robatori fiscal d’Espanya que patim els catalans comporta un risc per a les nostres vides

El deficient finançament sanitari comporta risc per a la vida de les persones, i les nul·les inversions de l’Estat a Catalunya en infraestructures també.

El darrer cas que podia haver acabat en una autèntica tragèdia és el xoc de trens al Clot, per culpa de la saturació de les infraestructures ferroviàries de rodalies. El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, adverteix que la culpa és d’Adif –Estat espanyol- per no invertir en la millora de les infraestructures ferroviàries i ha advertit que pot tornar a passar!

Espanya ens roba i Espanya posa en risc la vida dels catalans. Això és un fet objectiu del que cada vegada més catalans en són conscients. Com també és un fet objectiu que el govern de CiU no està fent res per evitar-ho. L’únic que espera el director de transports és que Renfe i Adif tinguin “més arguments per convèncer el govern de l’Estat de la necessitat d’invertir”.

Aquest govern de CiU va amb el lliri a la mà i no entén, o no vol entendre (perquè gaudeixen del poder i els càrrecs de l’autonomia), que només una actitud valenta, que planti cara a l’Estat, amb una transició a la independència ens permetrà sortir d’aquest forat en el que ens acabarà enterrant Espanya.

  1. Toc, Toc… Bon dia. Avui és dissabte, ah! que ja ho sabies? Ja, però, potser el que no saps és que demà diumenge fem un #esmorzarblocaire a la #FMB i he pensat que havia de venir a dir-t’ho perquè estic segur que no te’l voldràs perdre. Serà a les 10 del matí i després anirem plegats a dir la nostra davant del TSJC amb #escolaencatalà

    Vindràs, oi? Què no saps on és? Cap problema, aquí tens l’enllaç a l’esdeveniment al facebook, on no només hi tens l’adreça, sinó que a més t’hi podràs apuntar. Fins demà.

    http://www.facebook.com/events/270364776365427/

  2. Hola Uriel!

    Mira, quan era petita em deien alguna cosa com que la primera vegada que et fan mal és culpa de qui t’ho fa, però la segona ja és culpa teva per permetre-ho.  I sovint ho veig reflectit en el conflicte Catalunya-Espanya.
    Tenim tant a queixar-nos, però la queixa no va enlloc. No podem culpar-los a ells, nosaltres en som partíceps perquè ho permetem i hem de posar-nos-hi per dir prou!

    Cada dia la gent en va sent més conscient i es comencen a fer passos. De CIU no ho tinc clar, és un sí però no. Però sí que se’n fan des de partits polítics com el vostre, desde diferents entitats com Omnium,… i també estem començant a fer una xarxa imparable desde l’ANC.

    Diumenge vam fer una bona moguda a Girona i anem teixint xarxa local a molts pobles del principat. I no pensem parar.  Volem sumar i sobretot començar a preparar al poble perquè pensi com seria si un dia fossim un Estat.
    Al dia 10 de març fem un pas més endavant per dir prou! i serà l’acte de l’Assemblea constituent.  Vindras, oi?

    Su.

  3. Kristen Stewart’s red carpet style is edgy (studded mini dresses, skinny jeans with leather jackets) and unexpected (the ubiquitous Chucks),balenciaga motorcycle sale so it really is fitting that she’s teaming up with a brand that shares a equivalent sensibility. , recognized for their sculptural silhouettes and distinctive detailing, has announced that the Twilight star might be the face of their upcoming perfume. Inventive director Nicolas Ghesquire mentioned, balenciaga motorcycle handbags“Kristen Stewart embodies the modernity in the new balenciaga motorcycle handbags fragrance with her one of a kind sensibility and intelligence. She shares the radical spirit of .” Kristen Stewart is just as thrilled concerning balenciaga motorcycle sale the collaboration. Of her very first fragrance campaign, she stated, “I really like Balenciaga style due to the fact it can be incredibly bold and forceful, but feminine and attractive. I identified there was a true inventive freedom about andbags balenciaga motorcycle sale. I feel blessed and definitely proud of becoming the face of this new fragrance.”
  4. Hola em dirigeixo a vote per fer-li una proposta, fer pales a la resta de Europa de la situació espanyola i catalana per tal que en el cas d’un possible referèndum d’independència ens posin menys traves des-de Europa. La opció que proposo es reunir uns pocs diners (jo estaria disposat des-de la meva pobresa a col·laborar-hi també) per posar un anunci als 3 o 4 principals diaris europeus, un d’alemany, un de francès, un d’Itàlia i un d’angles, exposant que espanya esta invertint el gruix dels seus pressupostos en obres d’ave que no van enlloc, mentres que les possibles infraestructures rendibles les ignoren con la via fèrria al port de Barcelona o el corredor mediterrani, que estan retallant el pressupostos que atorguen a les autonomies( a Catalunya un 45%) que son les que tenen que afrontar els serveis bàsics del estat i es veuen avocades a endeutar-se mentres el govern central queda falsament com a complidor i que estan tractant de eliminar les nostres senyals identitàries i re-centralitzar l estat, aixi que els podem demanar ja que nosaltres em sigut responsables sempre a pesar de tenir un expoli continuat del 8%, que no ens penalitzin si en els propers anys comencem un proces d’Independència.

    Aquest escrit vull fer-lo arribar a ERC,SI,CIU i ANC.

    Gracies a tots per el vostre temps i la vostra consideració.

  5. Si aquest cop els independentistes no us poseu d’acord per anar junts en coalició electoral, tindré una paraula per a tots vosaltres: imbècils. I perdó, però és que és tanta la frustració de veure aquesta estúpida divisió que no se m’acut res més constructiu. Al final sou víctimes dels maximalismes retòrics i del qui la té més llarga, i amb perspectiva històrica fa molta pena tot això. Si tots esteu d’acord, per què doneu pel cul el votant independentista d’aquesta manera? Voleu quedar tots diluits per la llei d’Hondt? Voleu abocar-nos a votar CiU, és això el que voleu? Felicitats, doncs.
  6. L’Urielet ja està content. Que us bombin. Tenia una gran il.lusió per votar una coalició independentista alternativa a CiU. No ens podem arriscar a perdre a vots. Haurem de votar CiU, o com a molt ERC, perquè no ens podem permetre que es perdi un sol vot per a l’Estat propi. Quina llàstima. Quanta misèria. MISERABLES. El López Tena i el seu histrionisme han fet un flac favor al país. I el Carretero on era? I el Junqueras no podia almenys fer acte de presència?
  7. Uriel, heu perdut la partida de partit, però el país continuarà lluitant. Gran part de l’electorat ha decidit que la vostra presència no aportava res en un escenari en què, a la dreta, CiU ha decidit fer el pas, i a l’esquerra ERC ja fa molts anys que és independentista i ICV està clarament pel dret a decidir. El poble és savi. Espero que continueu col.laborant a fer que el país assoleixi la independència, mobilitzant la societat civil i ajudant les forces que, des del Parlament, continuaran treballant per assolir un Estat propi. Crec que en López Tena (que s’equivoca dient que Catalunya ha triat l’extinció”) hauria de tornar a CiU i ajudar-los, ja que encara pot aportar molt.
  8. Первые примитивные компьютерные игры были разработаны в 1950-х и 1960-х годах. Они работали на таких платформах, как университетские мейнфреймы и компьютеры. Игра работала на большом университетском компьютере а теперь скачать игры бесплатно без вирусов можно везде

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!