28 d'abril de 2017
0 comentaris

El nou Felipe

Comentari a El món a Rac1:

Pablo Iglesias no existia i la necessitat el va inventar. La deessa Isis va enviar un noi amb roba de l’Alcampo, llest i maquiavèl·lic, que amb una falsa esmena a la totalitat del sistema vol ser l’única alternativa al PP. Per això ha de tornar a deixar en evidència que, qui que té tants casos de corrupció que l’eco arriba a la pàtria de Luis Suárez, governa gràcies al PSOE. Però només això seria poc digne del teòric florentí.

Pablo de Vallecas anuncia la moció de censura a tres setmanes d’unes primàries socialistes. I encabritant els militants amb la gestora de “l’autoritat sóc jo”, impulsa Sánchez, l’únic que ara mateix pot ordenar un canvi de majories, que, per cert, donarien noves cartes a Catalunya.

La victòria de Sánchez té un risc. Un PSOE més bolxevic pot jivaritzar els podemites. Però l’original sempre és millor que la còpia. I Iglesias no ha fet saltar les fitxes per no endur-se el joc a casa. Té la mateixa ambició i fa les mateixes coses que el jove Felipe. El vell Isidoro tenia 38 anys quan va presentar la moció de censura contra Suárez, la mateixa edat que Pablo Iglesias. Dos anys després era president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!