14 de juliol de 2016
0 comentaris

Fer dissabte

Comentari a El món a Rac1:

Quan els jueus es van haver de batejar, per posar fi a les sospites de la Inquisició, el dissabte, dia sagrat dels jueus, els conversos obrien la casa perquè tothom veiés que feien la feina com qualsevol altre cristià.

El català genèticament convergent —ara mateix un homínid emprenyat amb el món, emprenyat amb els Pujol, amb l’Espanya política, amb l’economia, amb Cristiano, amb la CUP, amb la nova Inquisició que no els deixa posar ni el nou nom, emprenyat amb tothom— ha volgut fer dissabte.

D’aquest mal humor de fons ve la rebel·lió del nom. Però el gen d’ordre condueix ara a un partit de la confiança del nou líder, que en realitat és Puigdemont, amb alcaldes que representen el territori, noms frontissa amb els corrents i 12 apòstols per construir futurs líders, però cap assenyalat, com volia Artur Mas.

I en clau de país, fixeu-vos en un partit a la mida del president. Però sumeu-hi l’única llista per al secretariat de la CUP amb Arrufat i Lluc Salellas. Sumeu-hi el manifest dels 100 a favor del referèndum unilateral. I afegiu-hi la consulta interna a l’ANC sobre aquest famós RUI. I hi veureu un interessant moviment de fons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!