7 de juliol de 2016
0 comentaris

Les bruixes de Salem

Comentari a El món a Rac1:

Els impagables Tardà i Rufián van tenir la genialitat de regalar a Rajoy un USB amb les converses entre Fernández Díaz i De Alfonso. Si la trobada hagués sigut abans podrien haver-li portat una entrada per a Les bruixes de Salem al Grec, l’obra d’Arthur Miller que en el fons parla del maccarthisme, si no fos perquè Rajoy no entén el català i perquè l’operació Catalunya és més pròpia d’una espanyolada. Cosa que faria molta gràcia si no fos perquè tenia raó Puigvert ahir.

Va dir el pastor luterà Martin Niemöller: “Primer van venir a buscar els comunistes, i no vaig parlar, perquè jo no era comunista. Quan van empresonar els socialdemòcrates i els sindicalistes, no vaig protestar, perquè jo no era cap de les dues coses. Quan van venir a buscar els jueus, no vaig dir res, perquè jo no era jueu. I quan van venir a buscar-me a mi, ja no quedava ningú que pogués defensar-me.”

Els ciutadans no han entès que el PP és un perill per a la democràcia. Ho entenen Sánchez, Rivera i Iglésias? I els diaris? Perquè, si no, és millor fugir tan ràpid com es pugui. Ara ja és una qüestió de seguretat personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!