29 de gener de 2015
0 comentaris

Cheeseburger

Comentari a El món a Rac1:

Fa sis anys McDonald’s va tancar el seu últim restaurant a Islàndia, i un hotel de Reykjiavik exposa incorrupta l’última hamburguesa que s’hi va servir. Si Artur Mas vol demostrar que és com aquesta Cheeseburger, no sé si ho aconseguirà al Parlament, però en tot cas fa bé de donar explicacions. És millor això que, com va fer el mateix Mas fa deu anys amb Maragall, i Francesc Homs aquest dimarts, vincular el tocar el violí amb un acord polític de gran abast.

Ara, si fem cas del nou “eix resignació-il·lusió” batejat per Pepe Antich, entre uns que han quedat enredats pels secrets de família i uns altres que han agafat un empatx de calçots, l’aliment dels campions, com aquest noi que a Valls se’n va menjar 115, ara mateix elmomentum és del profeta Pablo de Vallecas i les seves benaurances.

I aleshores potser arribarem a la conclusió que el 9-N va ser un error perquè la solució bona ja era fer servir les eleccions per fer un referèndum de sí o no. Perquè després devenirse arriba va emergir la fatiga i vam comprovar que no es pot viure en un estat d’excepció permanent que tapi l’economia, la corrupció i les diferències del dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!