19 de desembre de 2014
0 comentaris

El cel.lo era la pista

Comentari a El món a Rac1:

Torres-Dulce és coguionista, amb el seu amic Garci, de la pel·lícula Holmes & Watson. Madrid days, que explica un viatge del detectiu a Espanya seguint la pista de Jack l’Esbudellador. Però no cal dur barret i fumar en pipa per esbrinar que el fiscal plega, amb permís de Bárcenas, pel 9-N. Només cal una mala actriu secundària amb tendència a la sobreactuació per veure la primera pista. I un ministre amb un micro enganxat amb cinta adhesiva, atabalat perquè el fan de Sherlock era al cine i no agafava el telèfon.

El PP està laminant perillosament el principi de la separació de poders, bàsica en les democràcies liberals. I no és només la querella teledirigida. És la inèdita crida dels magistrats del Suprem contra les ingerències del ministre de la llei morrió. O és la tèrbola operació Ruz per minar qui investiga el diner negre del PP. Voler jutges titelles que empresonin els enemics i salvin els amics és més propi de sàtrapes bananers.

El fiscal cinèfil ens ha confirmat que el 9-N va ser tan potent que, com si fos Hannibal Lecter amb un enquestador del cens, el registrador de la propietat es va voler menjar el fetge del president de la Generalitat amb faves i un bon Chianti. I aquí el Lluquet i el Rovelló van fent uns mals Pastorets que, estimats, com va dir Clark Gable abans d’esfumar-se entre la boira, sincerament ens importen un rave.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!