11 de desembre de 2014
0 comentaris

Commedia dell’arte

Comentari a El món a Rac1:

L’Assemblea Nacional Catalana, que ha fet possible que l’independentisme sortís de les catacumbes posant fi al minifundisme endèmic, va ser possible perquè el nucli fundador de 40 persones va arrencar l’invent darrere les màscares d’unes adreces de correu electrònic numerades a partir del servidor India.com amb seu a Bombai. I sense els prejudicis d’antigues batalletes personals, de seguida es van posar d’acord.

Si ara Mas i Junqueras, Convergència i ERC, s’amaguessin darrere d’una màscara veneciana, es posarien d’acord aquest matí, perquè estan dient exactament el mateix jugant amb les paraules. Però fins i tot sense jugar a Arlecchino i Pulcinella es posaran d’acord. Per la por. Perquè hi tenen més a perdre que a guanyar. Tots dos.

Mas perquè confirmaria el prejudici de l’ADN convergent d’anar enredant per ser on érem. I Junqueras per no acceptar un pla que li diu que en un any i mig això ens ho pelem. I, aleshores, aquesta onada de què presumeixen els passaria per sobre.

La setmana que ve tindrem la primera pista. Dimecres es voten les esmenes a la totalitat dels pressupostos. Si tota l’oposició s’alia, el Parlament els hi tornarà a Mas-Colell i li dirà que en faci uns altres. I això no ha passat mai. I seria un senyal de debilitat de Mas que CiU no es pot permetre, però potser ERC tampoc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!