17 de setembre de 2014
0 comentaris

L’1×1 del debat de política general

Comentari a El món a Rac1:

Artur Mas. Demi Moore. Mogut per l’esperit de l’Abat Oliba, està modelant una figura de porcellana fina al ritme d’una majoria desencadenada.

Oriol Junqueras. Saïd. Enamorat contra natura de la Blanca, canta les veles s’inflaran, el vent ens portarà com un cavall desbocat cap al 9-N.

Miquel Iceta. Robert Redford. Es va posar seductor i malvat per fer una proposta indecent a Demi Moore, estenent un contracte social.

Alícia Sánchez-Camacho. La nena de Cuéntame. Ella era feliç als 70. Ara està tant neguitosa que pensa que mentre hi hagi jihadisme al món no ens podem posar a votar.

Joan Herrera. Patrick Swayze. Va ajudar a afaiçonar una figura de lladró que vol descamisada, per si Podem.

Albert Rivera. Belén Esteban. S’ha canviat de look per fer dels platós casa seva. Per Espanya no “ma-to”, però “mejor unidos”.

David Fernández. Kilian Jornet. En 10 minuts va encadenar més cites que Joan Ridao en tota una carrera. La regla de l’espai com a marc d’oposicions insuperables de Kant és de Top Summits.

Artista convidat. José Manuel Garcia Margallo. Ornitòpode Driosaure. Nova espècie de dinosaure del juràssic ibèric, època a la que pertany l’article 155 de la Constitució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!