16 de setembre de 2014
0 comentaris

“Se va ave un follón”

Comentari a El món a Rac1:

Aneu al compte de Twitter de Josep Antoni Duran i Lleida, repesqueu els 9 tuits que va fer diumenge després de llegir l’entrevista a Oriol Junqueras a El Mundo i tindreu un resum aproximat del que va dir ahir Artur Mas. Concretament, aneu a la piulada número 8 del Cambó de la Franja: “potser és el que vol el PP, que guanyi ERC i ho destrossi tot”.

Encara que per ser més precisos, hauríem de recórrer a l’”estic fins al collons de tots nosaltres” d’Estanislau Figueras per entendre el discurs del president, això sí amb bones paraules i flegma britànica. Mas pensa que ha aconseguit aguantar tots els plats xinesos amb els pals. Alinear des de la CUP a Unió, inventar-se una pregunta on hi tenen cabuda totes les opcions, i trobar la fórmula que permeti consulta i negociació. I això, sense parlar de com gestionar la misèria quotidiana.

I la resposta és una paret, la tercera via al psicoanalista, i el sherpa tirant pel dret. Així que ahir va fer un última avís a tots. A Madrid, a Brussel.les, al PP, als socialistes, a ERC, a l’ANC: o se n’adonen que tot es pot fer dins d’un ordre o “se va ave un follón que no sabe ni ande sa metío”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!