Cafè amb llet

Cafè sol, amb llet de vaca, de soja. Hi han mil opcions!

25 de juny de 2015
0 comentaris

Cinc consells per a emprenedors.

Potser, al igual que jo, des de nen has estat somiant que un dia inventaries alguna cosa genial i increïble i començaries la teva pròpia empresa. O vas descobrir un nou codi web que fascinarà al món de la comunicació. Ara és un moment propici per començar el teu propi negoci.
Et conec, se el que penses. De fet, jo sóc tu. Som emprenedors. Jo, per exemple tinc dues empreses que es dediquen ha, empeño de vehiculos i un altre que també es dedica als  prèstecs on el seu lema és  empeñar el coche y seguir utilizando.

En aquests anys he après bastants coses i és per això que m’encanta animar i guiar a possibles empresaris d’èxit des del seu inici.
0113_7CustomerTips_Article
Així que aquí et deixo 5 consells que no se t’han d’oblidar mai:
Consell 1.
Vivim en una època intensa i canviant. Els mercats es van estavellar. Molts llocs de treball han desaparegut. Indústries s’han interromput i ara s’estan refent.
Però si ets un veritable empresari, el teu destí està a les teves mans.
I en aquesta nova economia, la independència financera es pot aconseguir. Tu mateix tens el poder de ser tan reeixit com vulguis ser. Aquesta és una idea clau per a un bon empresari i una força motriu que et farà arribar al cim. Ser amo del teu propi destí, sobretot financer. Utilitza la por per posar-te noves metes.
Consell 2.
Si ets nou o tens una petita empresa pot ser difícil el creixement pel que hauràs d’invertir en la teva pròpia marca i reputació.
És car i consumeix molt temps. De moment no tractis de lluitar contra les grans marques. Però I el futur? Has de mantenir un ull al futur ja que, en última instància, la reputació ho és tot en els negocis. La teva marca és la forma abreujada del que la gent pensa de la teva empresa.
Sí, hauràs de perdre-ho tot una vegada i una altra per arribar als teus objectius. Però has de prestar atenció als detalls – El servei al client, com és percebuda la teva empresa pel món, la imatge que dóna, etc. Per què? L’èxit del negoci prové dels clients que tornen.

 

Consell 3.
Sempre ensenyem als nostres afins que no han de tenir por a fallar, que s’aixequin i ho tornin a intentar. No poden saber totes les respostes abans que comencin a aprendre. Així que escolta el teu propi consell. No siguis perfeccionista en començar la teva nova marxa al món empresarial.

 

Consell 4.
Més tard, una vegada t’hagis assentat, satisfà el perfeccionisme que et demanen en el teu producte o servei. Però al principi, és més barat i millor, intentar-ho una vegada i una altra fins a arribar al producte correcte.
Consell 5.
Pren riscos i simplement fes-ho.
La paraula “passió” és de vegades masa utilitzat en els negocis, però quan es tracta d’iniciativa empresarial, és una necessitat. Has de creure i ser un apassionat del que estàs construint ja que estaràs passant la major part del teu temps en això. Aquesta és la realitat i és el ser amo del teu propi negoci.
Milions de persones van escoltar el discurs d’inici de Steve Jobs en 2005 en Standford i per una bona raó. Va clavar el tema, la passió: “has de trobar el que realment t’agrada. El teu treball omplirà gran part de la teva vida, i l’única forma d’estar realment satisfet és fer allò que creguis que és un gran treball. I l’única manera de fer un gran treball és estimar el que fas. Si no ho has trobat encara, segueix buscant. No et conformis”.
I aquest és el meu consell més important per a tu: Fes-ho. Enamorat del treball i no et conformis amb menys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!