L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

8 de novembre de 2006
Sense categoria
0 comentaris

VI Jornades de Comunicació a Reus

L’emissora Punt 6 Ràdio i el Centre de Lectura organitzen les VI Jornades de Comunicació a Reus, que es desenvoluparan del 9 al 17 de novembre.

Els actes s’obriran el 9 de novembre, a les 8 del vespre, amb la presentació oficial de les jornades a càrrec de Pere Anguera, president del Centre de Lectura. A continuació el periodista Ali Lmrabet farà la conferència inaugural.

El divendres 10 s’abordarà en una taula rodona ‘Les sèries de ficció televisives’, a les 8 del vespre. El dia següent, dissabte, a les 11 del matí es durà a terme una trobada d’emissores culturals dels Països Catalans.

Els actes també contemplen, en dies posteriors, la projecció de dues pel·lícules, un debat sobre el futur dels mitjans de comunicació i la relació dels mitjans amb el medi ambient. També es parlarà dels blocs com a nova eina comunicativa i de l’estat de les revistes culturals.

Els actes de reconeixement i la conferència de clausura a càrrer d’Ignasi Soler, president del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació de Tarragona, clouran les jornades el proper divendres 17 de novembre.

El programa complet de les VI Jornades de Comunicació a Reus el podeu trobar al següent enllaç. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!