L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

10 de desembre de 2019
0 comentaris

Contingut de L’altra ràdio del dimecres 11 de desembre, a les 21:05 hores, i del diumenge 15, a la mitja nit (24 hores)

L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, el dimecres 11 de desembre, a les 21:05 hores, i del diumenge 15, a la mitja nit (24 hores) us oferirà els següents continguts.
 
Les minories culturals i els mitjans, amb Raúl Martínez, Doctor en Ciències de la Comunicació i professor de la Universitat de Vic.
 
Creativitat cibernètica, “big data” i intel·ligència artificial, amb Ramon Sangüesa, Doctor en Informàtica. Professor de la UPC i membre d’Equipocafeína.
 
L’ús d’Internet, amb Quico Gras, especialista en tecnologia de les comunicacions.
 
L’actualitat radiofònica a l’Estat espanyol, amb Luis Segarra de “Guia de la radio”.
 
Els aparells audiovisuals, amb Jaume Benet, professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.
 
La radioafició, amb Miquel Àngel Sáez, president de la Federació Catalana de Radioafeccionats i director de la Fira Mercaham i Joan Peramiquel, president de l’Associació de Radioaficionats de Catalunya.
 
La Banda Ciutadana, amb Vicenç Jareño, secretari general de la Federació Catalana de CB.
 
L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/
 
A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat
 
En aquesta temporada radiofònica 2019-2020 L’altra ràdio compleix 40 anys i és el magazín radiofònic en llengua catalana, de qualsevol gènere, amb més temporades ininterrompudes d’emissió. Enguany L’altra ràdio ha rebut el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Radiodifusió de la Generalitat de Catalunya.
 
L’altra ràdio també té un espai d’innovació tecnològica els dimarts, cap a les 10:45 dins del programa El Matí a Ràdio 4, presentat per Ramon Castelló.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!