L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

17 de novembre de 2019
0 comentaris

Contingut de L’altra ràdio del dimecres 20 de novembre, a les 21:05 hores, i del diumenge 24, a la mitja nit (24 hores)

L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, el dimecres 20 de novembre, a les 21:05 hores, i del diumenge 24, a la mitja nit (24 hores) us oferirà els següents continguts.
 
Reportatge de l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació 2019.
 
Periodisme contemporani, amb Josep Lluís Micó catedràtic de periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna.
 
Tertúlia de la ràdio i la televisió internacional. Santiago Riera Lloveras, periodista, i Francsico Rubio, President d’Honor de l’ADXB.
 
La radioafició amb Chari Bermejo, presidenta del radioclub Mike Delta Victor.
 
Apps, webs i bolets, amb Xavier Garcia.
 
La supercomputació i la informàtica quàntica, Amb el Doctor en Física Artur García Sáez, del grup d’investigació Quàntic del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS).
 
L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/
 
A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat
 
En aquesta temporada radiofònica 2019-2020 L’altra ràdio compleix 40 anys i és el magazín radiofònic en llengua catalana, de qualsevol gènere, amb més temporades ininterrompudes d’emissió. En aquesta temporada ha merescut el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Radiodifusió, atorgat per la Generalitat de Catalunya.
 
L’altra ràdio també té un espai d’innovació tecnològica els dimarts, cap a les 10:45 dins del programa El Matí a Ràdio 4, presentat per Ramon Castelló.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!