L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

19 de febrer de 2018
0 comentaris

Dijous ,22 de febrer, a les 22h, i el diumenge 25, a les 24h , segona part del programa especial amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio

 

El dijous 22 de febrer, a les 22h i el diumenge 25, a les 24h us oferirem la segona part del doble programa especial de L’altra ràdio enregistrat el Dia Mundial de la Ràdio, el dimarts 13 de febrer, a la sala Jacint Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès.

Hi participen: Jordi Margarit, director adjunt de RAC1 i president de Ràdio Associació; Sergi Vicente, director de Beteve; Josep Pitarch, Cap de la Unitat de Cultura i Esports de la ONCE; Oleguer Forcades, director Sants 3 Ràdio; Alba Legide, de Boca Ràdio; Ricard Faura, Ponent de Ciències i Tecnologia de l’Ateneu Barcelonès; Susanna Tavera, catedràtica en Història Contemporània a la UB; Anna Pérez, mestra de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer; Pitu Martínez, col·laborador de L’altra ràdio a l’escola; Miquel Àngel Sàez, president de la Federació Catalana de Radioaficionats; Manel Vàzquez president de la Unió de Radioaficionats de Catalunya (URCAT); Eduard Garcia-Luengo, del Radio Club La Salle; Toni Moyano de l’Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya; Francsico Rubio, president d’honor de l’Associació DX Barcelona; i el grup de rumba mestissa Alma de Boquerón.
L’acte va servir per premiar la trajectòria professional de Luis Segarra, al capdavant de Guía de la Radio durant 20 anys. El director de la Corporació RTVE a Catalunya, Carles González, li va lliurar el trofeu de reconeixement de L’altra ràdio, Cocodril Club i la ràdio barcelonina. Aquests dos programes van presentar el seu manifest a favor de la creació d’un Museu de la Ràdio a la ciutat de Barcelona (https://altraradio.cat/formulari.html). La tinenta d’alcaldessa de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, va rebre el Manifest de mans del director de l’Observatori de la Ràdio de la UAB, Josep Maria Martí, i es va comprometre a traslladar la proposta als responsables de cultura del govern municipal.
Aquest doble programa especial es pot veure a https://youtu.be/nm20HLUH68M
L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4, al web de RNEhttp://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i a http://www.altraradio.cat

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!