L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

15 de febrer de 2018
0 comentaris

Dijous 15 de febrer, a les 22h i el diumenge 18, a les 24h primera part de l’especial de L’altra ràdio amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio

El dijous 15 de febrer, a les 22h i el diumenge 18, a les 24h us oferirem la primera part del doble programa especial de L’altra ràdio enregistrat el Dia Mundial de la Ràdio, el dimarts 13 de febrer, a la sala Jacint Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès.

Hi participen: Laia Ortiz, tinenta d’alcaldessa de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona; Carles González, director de la Corporació RTVE a Catalunya; Neus Bonet, Degana del Col·legi de Periodistes; Jaume Serra, director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya; Vicenç Sanclemente, sots-director de Ràdio 4; Enric Frigola, coordinador de Ràdio Estel; Josep Maria Martí, Director de l’Observatori de la Ràdio de la UAB; Marga Lluch, directora del programa Més que esports de Ràdio 4; Albert Malla, director del programa Cocodril Club de Ràdio Marca; Xavier Garcia, tècnic de so de RNE a Catalunya; Luis Segarra, de Guía de la Radio; i el grup de rumba mestissa Alma de Boquerón.
L’acte va servir per premiar la trajectòria professional de Luis Segarra, al capdavant de Guía de la Radio durant 20 anys. El director de la Corporació RTVE a Catalunya, Carles González, li va lliurar el trofeu de reconeixement de L’altra ràdio, Cocodril Club i la ràdio barcelonina. Aquests dos programes van presentar el seu manifest a favor de la creació d’un Museu de la Ràdio a la ciutat de Barcelona (https://altraradio.cat/formulari.html). La tinenta d’alcaldessa de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, va rebre el Manifest de mans del director de l’Observatori de la Ràdio de la UAB, Josep Maria Martí, i es va comprometre a traslladar la proposta als responsables de cultura del govern municipal.
Aquest doble programa especial es pot veure a https://youtu.be/nm20HLUH68M
L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4, al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i a http://www.altraradio.cat

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!