L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

27 de maig de 2015
0 comentaris

Resultats del concurs FantàsTIC 2015, convocat per L’altra ràdio de Ràdio 4

El concurs de microrelats de ciència-ficció relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), FantàsTIC 2015, convocat pel programa L’altra ràdio de Ràdio 4 (altraradio.cat), amb motiu del seu 35è aniversari, i la Mandarina de Newton amb el suport de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia ja té guanyadors.

El concurs va rebre 40 participacions. En la Categoria General es van rebre 7 treballs i en la d’Educació Secundària Obligatòria, 33. Els centres educatius que van participar van ser: Bell-lloc del Pla (Girona),  MM. Concepcionistes (Barcelona), Institut La Sadeta (Barcelona), Escola Josep Tous (Barcelona). Els organitzadors agraeixen a tots la seva participació.

El jurat format per Irene Lapuente, fundadora de la Mandarina de Newton, Pitu Martínez, responsable de la formació TAC del Departament d’Ensenyament, i Cinto Niqui, director de L’altra ràdio, el dia 17 de maig de 2015, van acordar guardonar les següents obres.

Categoria General

Primer premi: Jofre Milà i Sampera, 24 hores per al final, amb  13 vots.

Finalista: Paula Gallego, Decisions, amb 12 vots.

 

Categoria d’Educació Secundària Obligatòria

(En segona votació)

Primer premi: Escola Josep Tous de Barcelona. Ginebra Castillo Solà per Ningú sap qui soc, amb 14 vots.

Finalista: Escola MM Concepcionistes de Barcelona. Sofía Zaragoza, Sara Iniesta i Paloma Pouplana per Innocència, amb 12 vots.

 

Categoria  d’Educació Primària cicle superior.

Deserta.

 

Les dues obres guanyadores, adaptades radiofònicament, seran emeses per Ràdio 4, el mes de juny de 2015, junt a la peça radiofònica Isafer, de l’escriptor Jordi de Manuel, creada especialment amb motiu de la convocatòria del FantàsTIC 2015.

Els guanyadors rebran els següents premis.

Categoria General: una estació meteorològica, sense fils, model W-8682 MK II, cedida per Astroradio. Lot de llibres de l’Editorial Pagès, seleccionats per la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia.

Categoria d’Educació Secundària Obligatòria. El centre educatiu rebrà 5 Kano kits, gentilesa del programa mSchools de la Fundació Barcelona Mobile World Capital. Un lot de llibres de l’Editorial Pagès, seleccionats per la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!