Commonmisery

Soledat Balaguer

30 d'agost de 2015
1 comentari

González repapieja

Confesso –mea culpa, mea màxima culpa– que una vegada vaig votar al PSOE.

Va ser després d’allò del 23F i l’encanteri va durar poc. Després de perpetrar la LOAPA em vaig fer independentista en 24 hores.

Poca cosa es pot dir després del que ha dit Ramon Cotarelo. Només, amb bon humor, constatar que:

a)    Atesa la banalitat argumental de l’article, he arribat a la trista conclusió que l’ex-president González –àlies el gerro xinès- comença a repapiejar.

b)    Si el PSOE i El País fan sortir el Sant Cristo Gros és que anem bé.

Dit això, preparem-nos; d’aquí al 27S cauran llamps i trons. Al poble estem tranquils, perquè als llamps i als trons ja estem acostumats (sense anar més lluny, la setmana passada, no havíem ni tingut temps de desendollar el mòdem i l’antena, que ja ens vam quedar sense semàfor -en comptes de fer una rotonda per sortir a la carretera, fa un parell d’anys vam posar un semàfor intel·ligent i vam estalviar un fotimer de calerons a la Gene-. Em va saber molt més greu que també ens vam quedar sense el rellotge del castell, que toca els quarts i les hores. Sniff).

Doncs, això: cauran llamps, trons, pedregades; tindrem terratrèmols, allaus, torrentades; i gaudirem de tsunamis, onades de mar desfeta i innombrables ciclogènesis explosives –que no sé que són però sona molt bé-.

Ja ens podem calçar. Avui, després de llegir al senyor González, he tret les xiruques de la caixa de les sabates d’hivern. I m’he quedat tranquil·la.

  1. No se perquè tinc associat que això de repapiejar només ho fan els vellets adorables i probablement no deu ser cert.
    Fan catúfols els senyors dolents, molt dolents ? però els dolents de la hòstia, eh !! Com les persones que assassinen o manen assassinar a altres , com feia el Sr, X que a sobre ho feia des de les clavegueres de l’estat i així entre tots li pagaven els seus assassinats !! Com aquell que tingués l’afició de cultivar bonsais i també la hi paguéssim entre tots. No és això el que feia el Sr Felipe Gonzàlez ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!