BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

14 de novembre de 2019
0 comentaris

Plegui Sr. Torrent! #FakeCATALONIA Catalunya de cartró pedra: Per a Torrent prima més l’interès de la funcionària que els drets i la voluntat dels catalans. Dimissió Sr. Torrent!

 

FakeFUNCIONÀRIA, FakeTORRENT, FakePARLAMENT?

¿el 2017 també va ser la FUNCIONÀRIA qui no va posar la DUI al Butlletí?

També va ser culpa de la FUNCIONÀRIA que el dia de la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, aquella Declaració d’Independència*, no és publiqués al Butlletí Oficial de la Generalitat?

Caldrà investigar-ho i demanar tot seguit les dimissions oportunes, no a la funcionària sinó als qui li van donar les ordres o li van permetre no haver completat la feina que per dignitat i compliment de l’ordenament del Parlament Sobirà de Catalunya havia d’haver fet.

Però de moment parlem del que ha passat ara, tot just després de les eleccions espanyoles del 10N -novembre del 2019-:

AVUI LA FUNCIONÀRIA DEL BUTLLETÍ OFICIAL  ha anotat la prohibició del TC però no ha anotat, ni publicat per tant, la Decissió en votació dels Partits Independentistes, la Voluntat del Poble Català que els va votar. Cosa molt greu, aquesta senyora hauria de dimitir ara mateix per incompetent o per mala fe contra la Dignitat i la Sobirania de Catalunya i dels Catalans. Però sembla que no ho farà perquè el Sr. Torrent -FakePRESIDENT DEL PARLAMNT CATALÀ- ha decidit que primer és la FUNCIONÀRIA que no pas la VOLUNTAT I ELS DRETS DE  2 milions i escaig de catalans que per més INRI representen majoria en aquest FakeParlament que han permès deconstruir aitals polítics de baixa estofa.

La setmana passada abans de les eleccions em va estranyar la valenta decisió de Torrent, Torrent el que de valent no en té res, en cap moment s’ha encarat de veritat amb l’Estat espanyol, en cap moment, tots en som testimonis. M’ho ensumava aquesta valentia de cop tan sols era electoralisme en favor d’ERC, la proba del cotó no ha tardat ni dos dies arribar. FakeCATALONIA. FakeTORRENT. Va i els Sr. Torrent ens diu que no vol complicar la vida a la Secretària del Butlletí Oficial de la Generalitat de Catalunya. El fet si la votació del Parlament no apareix al Butlletí la Declaració -valenta???- no existeix, és una FakeDECLARACIÓ com tot el que va fer Jordi Pujol, “Catalunya de Cartró Pedra” Catalunya sotmesa als arbitrarietat total d’Espanya i és el que ha estat fent Torrent un dia rera l’altre des del “21D”.

O sigui que a Catalunya manen més  que ningú els fucionaris sucosament mantinguts per Madrid igualment quie la “merda ” de polítics que ens toca suportar als catalans, polítics tots que estiren la mà per rebre sucosos sous de l’Espanya de sempre. Una mica de dignitat! per sobre de cap funcionari i ha la voluntat i els Drets del Poble al qual us heu compromés a servir. No ens enganyeu! Plegui senyor Torrent, dimniteixio Sr. Torrent!    Per dignitat … per Catalunya!

Els independentistes lleials al 1r d’octubre no hem de permetre més aquest engany gegantí, aquest FakeCatalonia a que ens mantenen i arrosseguen contínuament els nostres polítics sotmesos en cos i ànima a l’estat que ens subjuga, ens empresona i ens pica amb una violència que agenollant-se no té aturador.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

PS:
Plegui Sr. Torrent! #FakeCATALONIA Catalunya de cartró pedra: Per a Torrent prima més l’interès de la funcionària que els drets i la voluntat dels catalans. Dimissió Sr. Torrent!

———————-

Extret del Blog d’Albert Cortés Montserrat -El Dret a Decidir-

“Avui al Parlament hem tingut un altre episodi vergonyós de jugar amb els horaris per poder gairebé per darrera votar la moció de la CUP sobre el dret a l’autodeterminació i arribar abans que l’avís del TC, trepitjant reunions de Govern al mateix temps i segurament sense publicar al llibre oficial el resultat, això si, tot revestit d’una desobediència falsa que fa vergonya aliena. Aquest es el nivell.”

#FakeCATALONIA Catalunya de cartró pedra: Per a Torrent prima més l’interès de la funcionària que els drets i la voluntat dels catalans. Dimissió Sr. Torrent!

*
*(Ple del Parlament / sessió núm. 44.2 / 27 d’octubre de 2017 
en la que es va votar i aprobar la Declaració d’Independència de Catalunya) guanyada per majoria absoluta al Parlament de Catalunya (“… declarem que Catalunya esdevé un estat independent en forma de república.» “La Resolució de la Declaració d’Independència dels i les representants del Parlament queda aprovada per 70 vots a favor, 10 en contra i 2 vots en blanc.”) en compliment del mandat del Poble Català expressat en Referèndum Vinculant pel Poble de Catalunya.

https://blocs.mesvilaweb.cat/ALBERT1969/

 

LA CONVIVÈNCIA

Aquest acord entre PSOE i Podemos amb rapidesa deixa a Catalunya en un problema de convivència que com diu el seu acord no va més enllà.

Ens diu vagament que volen millorar aquesta convivència, normalitzar la vida política i fomentar el diàleg dins la Constitució. Com podem veure tot molt genèric i comprant el relat socialista que segueix negant el conflicte d’arrel i segueix negant el diàleg sobre el mateix. Això ara amb l’aval de Podemos que ha hagut de passar de defensar el Referèndum com a solució a comprar aquests postulats, que volen dir més repressió, més ignorància a la part catalana i negació dels drets de la ciutadania catalana.

Aquesta es la recepta en un punt 9 d’un decàleg de l’acord amb el problema territorial més important que ha tingut l’Estat, i això dona idea del pa que s’hi dona i del que en podem esperar de tant poc tarannà democràtic.

De fet, si logren posar en marxa aquest Govern i malgrat les paraules que escoltarem de bones intencions, el problema seguirà allà, la policia espanyola seguirà als carrers i la repressió intentarà apaivagar les nostres mobilitzacions, amb els presos polítics de rerefons i sentències europees que poden ser contraries a aquesta autèntica barbaritat d’odi i venjança d’un Estat que no vol entendre la situació.

Ara caldrà veure la reacció dels nostres partits davant la disjuntiva, especialment els republicans que poden caure a la temptació de donar els seus vots o abstenció per afavorir un Govern que no ofereix res a canvi, més enllà de la propaganda. Crec que la població ja ha madurat prou per no acceptar aquestes jugades polítiques de baixa estopa.

Avui al Parlament hem tingut un altre episodi vergonyós de jugar amb els horaris per poder gairebé per darrera votar la moció de la CUP sobre el dret a l’autodeterminació i arribar abans que l’avís del TC, trepitjant reunions de Govern al mateix temps i segurament sense publicar al llibre oficial el resultat, això si, tot revestit d’una desobediència falsa que fa vergonya aliena. Aquest es el nivell.

Tanmateix, sembla que la darrera barrera que podem afrontar es aquest Govern espanyol que li diran progressista i que oblidarà tot el que han dit i tot l’espectacle d’abans de les Eleccions i que ara el que era negre s’ha convertit en blanc amb Catalunya com enemic a batre i apaivagar.

El que ells en diuen convivència, i es simplement drets de la ciutadania que ja no esta disposada a oblidar-los.

Albert Cortés Montserrat

———————

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!