BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

21 de setembre de 2019
0 comentaris

La Plana Major d’Esquerra no escolta, on és la unitat ?

Pla general de participants a l’acte del 20 de setembre de 2019 en record de la concentració davant de la Conselleria d’Economia de 2017

  

La Plana Major d’Esquerra no escolta, on és la unitat ?

Avui mateix, a la commemoració del 20 de setembre “d’ERC, hi havia la plana major”. Hi eren el president del parlament, Roger Torrent; el vice-president del govern, Pere Aragonès; el cap de files d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall; el president del grup parlamentari d’ERC, Sergi Sabrià; i la secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta.”

Però la Plana Major d’Esquerra no escolta, on és la unitat que demana el Poble català, vegis la fotografia d’avui mateix que també adjunto, el mateix Poble que ja va decidir “Estat català en forma de República” el 1r d’octubre del 2017?

És que es tracta d’un altre acte electoral com tants altres a que ja ens tenen acostumats. Al Sr. Aragonès ja estic tip de veure’l aquests dos darrers anys al facebook i altres mitjans fent campanya constant.

És totalment fals el que va dir el Sr. Torrent i altres capdavanters d’ERC que “separats, els independentistes,  a les eleccions traiem millors resultats”.  Sí, uns bons resultats: la senyora Arrimades-Ciutadans van treure més vots que qualsevol dels partits “sobiranistes”, els del 155 van quedar-se l’Ajuntament de Barcelona i ERC, la gran guanyadora, va perdre la Diputació de Barcelona. Tot plegat uns millors resultats ja no podien ser!?

Gent d’ERC, si de veritat voleu ser lleials al Mandat del Poble Català del 1r d’octubre del 2017, asseieu-vos entorn d’una taula rodona amb la gent de Junts x Catalunya i la CUP, i no us aixequeu fins que assoliu un pacte que no us faci caure la cara de vergonya a tots plegats.

Joan Sabata, Salvador Molins, Josep Vilalta …
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.

—————————

Edifiquem la nostra incipient República, fora del sistema autonòmic espanyol.

La Revolta constant per alliberar tots els catalans,  per alliberar els presos, els exiliats i tots els demés acusats de defensar Catalunya i obeir el clam del Poble Català.

Espanya s’ho pot empassar tot, vagues, revoltes, cridòria, la mateixa violència que ella exerceix i que els fa quedar molt malament internacionalment, presos polítics, exiliats polítics, imputats, denunciats, acusacions contra els catalans de “nazis”, colpistes, delinqüents, separatistes, supremacistes, racistes … tota aquesta merda que escup per la boca, pels informatius, tertúlies i programes de TV, premsa, ràdio, internet, tota aquesta porqueria i a més totes les accions de protesta que puguem fer els catalans, Espanya s’ho pot empassar tot!  tal com va venir a dir Rubalcaba “lo de Catalunya nos saldrá caro pero lo pagaremos!”

Només hi ha una cosa que Espanya no es pot empassar de cap de les maneres i que l’ennuegarà fins ofegar-la:  La Independència de Catalunya i la llibertat de tots els catalans!

Fem, doncs, un regal als espanyols que ens estimen (tant?).

Regalem-los la Unitat Estratègica del Poble Català Lliure.

Però encara hi ha una altra cosa de la que hem de ser conscients, els fets ens ho han demostrat mil vegades, aquesta unitat no ens la donaran ni propiciaran els que podríem considerar partits polítics nostres, ells no ho faran, per algun forat sempre aflorarà la divisió, com quan “Junts pel Sí” anaven junts però la CUP anava apart.

Com podem fer la unitat per a complir el mandat que el nostre Poble va emetre el 1r d’octubre, mandat de tots i per a tots, catalans i partits catalans amb els seus polítics inclosos?

El mandat el sabem tots “Estat Català Independent en forma de República”, més clar l’aigua!

Potser un dels errors comesos que hem de corregir ho ha estat de tots, ANC i ÒMNIUM inclosos, pensar-nos que això, aquesta tasca, independitzar Catalunya, aquesta missió de país, la podíem delegar sols als polítics. Totalment fals, això ho hem de fer tot el Poble Català i també els seus polítics. El que fallin alguns ho hauran de reforçar els altres.

Molt aviat, o no tan aviat, s’hauran de fer de nou Eleccions al Parlament Català, i si no estem al cas la tan anhelada i imprescindible unitat estarà per fer!  Si no despertem, altra volta el més calent serà a l’aigüera.

Els fonaments d’aquesta unitat han de ser ferms i la primera de totes les condicions per posar-nos en marxa és Reafirmar-nos en la voluntat de complir el Mandat del 1r d’octubre.

Què més hem de fer? -La segona cosa que hem de fer des d’ara mateix i cada moment és començar edificar aquesta unitat, primer en el nostre cap i immediatament en el nostre cor, comprimint la nostra intel·ligència i determinació per fer possible aquesta unitat.

Inventem noves eines per unir-nos, com poden ser el Consells Locals de la República, com pot ser el nou concepte de territoris alliberats i connectats, com pot ser la “Via Bàltica” una sola llista de tot el país, amb un sol capdavanter o equip de capdavanters que treballin sense trampes mútues, que posin totes les cartes sobre la taula i que només tinguin una sola estratègia enfocada a l’únic objectiu, la Independència de la nostra nació. Com? -pensem-ho i fem-ho!

Quan arribin les properes eleccions al Parlament de Catalunya tots ens hauríem d’ajustar dins aquesta llista. De cap manera pensar que separats traurem més rendiments electorals … fals, totalment fals. Qui no estigui disposat a la unitat no val per a la Independència i els 2.300.000 votants del 1r d’octubre això ho hem de tenir clar.

Sí, la millor defensa dels nostres empresonats i dels nostres exiliats, com la millor defensa de la llibertat i la dignitat de tots els catalans és edificar la nostra incipient República construint primer les eines bàsiques que faran possible la seva implementació efectiva, la primera eina de les quals és la unitat.

No ho dubtem, a partir d’ara, la nostra tasca urgent és edificar la República Catalana Independent i l’única nostra victòria serà la Independència. La Independència és el que dona als pobles la capacitat de governar-se en bé de la seva gent i del món que els envolta.

Espanya s’ho pot empassar tot , es pot tapar les orelles, pot no fer cabal de ningú, pot passar del sofriment dels catalans, més encara el vol el sofriment dels catalans, vol escarmentar-nos, vol denigrar-nos, vol sotmetre’ns de nou a les seves lleis com ho ha estat fent des del 1714 amb els successius decrets de nova planta … Però hi ha una sola cosa que no pot suportar, el nostre camí recte cap a la Independència.

Edifiquem la unitat i les seves eines …!   Ja!

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta, …
Consell Local de la República Independent, del BIC (Berga, Catalunya)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!