BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

18 de març de 2019
0 comentaris

República Catalana Independent: Edificació, Confrontació, DUI

 

Confrontació 1: (Ramón Cotarelo)
https://www.vilaweb.cat/noticies/ramon-cotarelo-entrevista-judici-suprem/?utm_source=push
La reacció de l’estat espanyol pot tornar a ser la mateixa.
—La de sempre. És clar. Som en una situació en què no ens en sortirem sense una confrontació. El nostre interès és rebaixar la confrontació perquè sigui no violenta, i si n’hi ha, que sigui de l’estat. Però, alhora, el nostre interès és que hi hagi una iniciativa permanent per a assolir el nostre objectiu. Perquè tenir-lo allà i anar esperant… Esperant què? Que hi hagi una reacció de l’estat? No n’hi haurà, si no la provoques. I el joc és que has de provocar-la jugant amb tots els factors. La comunitat internacional ara està freda, però és que es pot posar molt terrible. Tot suma.”

Confrontació 2: (Llorenç Prats)
https://www.larepublica.cat/encara-mes-manifestacions-dels-catalans-sense-bons-resultats/

La reconstrucció nacional de Catalunya, és dir, que sorgeixi el poble català com a titular de drets i obligacions davant del món, només pot succeir a costa d’enfrontar-se a Espanya, ja que és ella la que ho nega sistemàticament.”

És hora, per tant, de recuperar el lligam entre el sentir popular, en part expressat políticament a través de Primàries Catalunya, i de forma especial a Barcelona amb Jordi Graupera d’alcaldable, principalment, i el compromís cívic d’entitats de la grandària de l’ANC o Omnium, per debatre i concretar la més efectiva forma d’aplicar el mandat del referèndum d’autodeterminació.”

Confrontació 3: (Joan Puig)
https://www.larepublica.cat/manipular-les-emocions-per-segrestar-lindependentisme/

Som majoria democràtica i hem de configurar un full de ruta demolidor per aconseguir l’objectiu.  Calen lideratges ferms i forts disposats a guanyar amb seny. 

Cal estar preparats per tirar endavant la República i no perdre el temps en intentar negociar amb Espanya.”

Edificació 4:
(Pregunta Roger Graells Salamé a Cotarelo, respon ací Salvador Molins)

Si es torna a declarar la independència i es vol fer efectiva de debòcal un control del territori, una legitimació interna dels catalans contraris a la independència…
—Pel Control del territori seria eficaç edificar la xarxa de Consells Locals de la República, primeres estructures fora del sistema espanyol.

——————

Piulada al Twiter:
El salt del Dret a decidir a l’obligació de fer, edificar, construir, la República Catalana Independent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!