BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

16 de febrer de 2019
0 comentaris

Comença un nou Període: El d’edificació de la República Catalana Independent “RCI”

 

Als CLR, CDR i altres iniciatives ens cal coordinar-nos per edificar la Nova República i en aquest sentit també fomentar el Sindicalisme Català, un sindicalisme de País.

Als Consells Locals de la República “CLR*” i a les diferents línies de treball dels Comités de Defensa de la República “CDR”, especialment a partir d’ara “Període d’edificació de la RCI* -República Catalana Independent-“ ens pertoca Fomentar de forma sistemàtica i constant el Sindicalisme Català, un veritable sindicalisme de País. Hem d’endegar una Campanya en aquest sentit.

La nova institució republicana de base, entramat lliure de nòduls CLR*, força naixent,  representa respectar, promoure i coordinar les estratègies i treballs de defensa de Catalunya ja existents i les que puguin aparèixer de nou, tot enfocat des de la nova perspectiva del nou moment en que estem entrant de ple, el “Període d’edificació de la RCI -República Catalana Independent-“.

Salvador Molins, CLR*bic/CDR*bic. Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, Soci de l’ANC, Soci de l’ÒMNIUM.

Amb els naixents CLR (Consells Locals de la República) entrem al nou Període d’edificació de la RCI -República Catalana Independent-”
El concepte del nou entremat de nòduls CLR* ens endinsa al Període d’edificació de la RCI.

 

El que segueix és extret de LaRepública:  https://www.larepublica.cat/la-federacio-sindical-mundial-condemna-lautoritarisme-de-lestat-i-defensa-lautodeterminacio-de-catalunya/

  


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!