BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

23 de gener de 2019
0 comentaris

Ja són 13 els nous Consells Locals de la República Catalana Independent. Com les 13 primeres Colònies dels EUA.

Catalans, força i il·lusió:

Ja són 13 els nous Consells Locals de la República Catalana Independent.
Com les 13 primeres Colònies dels EEUU.

La idea creix com la pólvora, com un foc que tot ho purifica i s’escampa.

La idea és arribar a tants Consells Locals com els 900 municipis i escaig de Catalunya, més encara que en el cas de les Consultes, ja que aquests Consells no depenen ni d’Espanya, ni de cap institució autonòmica, ni de quin partit o batlle governi a cap municipi, són la gent del poble català menut els qui els creen i en formen part, ho fan per donar auto resposta a l’auto voluntat del poble Català expressada en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre del 2017, i ho fan com a acte d’obediència a la voluntat del Parlament lliure i legítim català expressada en la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017.

Els naixents Consells Locals, els nous de trinca, i els que aniran naixent en les properes setmanes i mesos representen un veritable plus de ruptura, d’il·lusió i de bogeria sana que ha de trencar la por, la mandra i la depressió causats per l’Atac  tipus “Pearl Harbour” en la dimensió i en la reacció que va provocar i ara en nosaltres ha de provocar davant d’empresonaments injusts, repressió, encarnissament i venjança efectuats per part d’Espanya. Com els EEUA el 1941, Catalunya s’ha d’empoderar i s’ha de decidir a reconstruir urgentment la nostra set vegades centenària Independència.

És ara en les vigílies d’aquests Judicis del Divorci entre Catalunya i Espanya, quan els catalans hem de reaccionar ràpidament i apuntar-nos a esdevenir noves probes pilot com les dels 13 Consells Locals que han començat aquest camí. És ara l’hora d’anar tots junts, el Poble de tots els municipis catalans, gent independentista d’esquerra o de dreta, saltant-nos decididament la divisió que els partits independentistes catalans per la seva condició de “partits” semblen voler-nos imposar deixant-nos sempre de mans lligades. Prou! diguem “Prou” a tot allò i a tots aquells que ens tenallen.

Comencem a caminar sense demanar permís a ningú!

perquè això emana de la nostra Sobirania decretada abastament pel nostre Parlament nombroses vegades al llarg dels anys.

Comencem a caminar sense esperar ordres de ningú!

Perquè ja no delegarem més a la totalitat com hem fet fins ara. Perquè, potser, els que haurien de donar les ordres es troben lligats de mans per la por o per càlculs estratègics o tàctics diversos davant la repressió del terror practicada pel principal i centenari enemic de Catalunya, pel terror a la presó, a les amenaces, a les multes desorbitades, a la venjança, a l’odi, a l’enveja i al malaltís orgull del seu estat ferit de mort i la seva nació amb l’ànima corcada.

Aamer Anwar ens ho ha dit, Carles Castellanos també, Blanca Serra també, Anna Gabriel també, Jordi Cuixart també, i com ells molts altres, ens ho diuen de diverses maneres i ho entenem, sols cal la decisió, aquella veu forta que et diu: AIXECA’T i camina!   així doncs, aprofitem aquesta inflexió d’ara, perquè els catalans i tothom per alçar-se necessiten cert plus de força, com un cert escalfament en el símil esportiu.

Unim-nos i coordinem-nos en Consells Locals lliures i independents. Fem-ho urgent i de forma massiva, que sàpiguen, abans, mentre i després dels Judicis que la nostra voluntat és de ferro i que no ens tombaran.

La implementació de la República Catalana Independent esdevindrà un procés constituent actiu i real, comencem a fer la república que volem, més que parlar si volem això o allò … fem-ho!

Que siguem una força unida, coordinada i imparable!   Posem-nos tots en marxa de nou!

Salvador Molins, CDR*bic, CLR*bic (CA, UPDIC, ANC, ÒMNIUM)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!