BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

15 de juliol de 2018
0 comentaris

Proposta de canvi: Els 16 empresonats i exiliats que surtin de la presó i als altres 2.300.000 catalans que ens hi fiquin, ja que som “els líders espirituals de la Independència de Catalunya”.

 

Amb pocs presos i alguns exiliats, ens tenen agafats pels petrecols a 2.300.000 catalans.
Alguna estratègia ens falla. Algun estrateg ens cal !

Proposta de canvi: Els 16 empresonats i exiliats que surtin de la presó i als altres 2.300.000 catalans que ens hi fiquin, ja que som “els líders espirituals de la Independència de Catalunya”.

Si agafem les 110.000 persones d’aquesta manifestació del 14 de juliol del 2018, segons els comptes de la Policia Urbana, i les posem en fila d’un, tenin en compte que a cada metre lineal hi caben dues persones, tindrem una cua de 55 quilòmetres. Es tracta també de que cadascun de nosaltres portem un paper amb les nostres dades i la nostra signatura i que digui “jo sóc culpable com els que teniu empresonats, perquè sóc jo qui els vaig manar, amb el meu vot lliure i responsable, que fessin tot el possible per assolir la independència de Catalunya i la Ruptura amb Espanya, jo sóc culpable! fiqueu-me a la presó, perquè jo vull ser ciutadà europeu però mai de cap manera ciutadà espanyol, jo renego d’Espanya! fiqueu-me a la presó! malparits!
Aleshores potser Ecscanya tindria un problema ben grós que de moment sembla que no el té!
Sr. Sànchez, Srs. del PP i Cs, senyors “españoles todos” els hi faig una proposta amb la que encara hi guanyaran: Alliberin els acusats fins ara a canvi de ficar-nos als 2.300.000 que vam votar al Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya i que ja havíem donat aquesta ordre en les eleccions del 27S, en la Consulta del 9N i en les Consultes per a la Independència!
“Españoles todos”, no se’ls fa la boca aigua de satisfacció de pensar que enlloc d’una quinzena de catalans tancats en tenem 2.300.000?
Catalans, envíem Espanya a fer punyetes d’una punyetera vegada! Trenquem amb aquell país imperialista caducat! Independència ja!
Autisme total davant del repressor de sempre! No pagarem! Aturarem aquest Poble davant de tanta misèria, davant de tanta impunitat, davant de tanta barbàrie!
No som espanyols ni ho volem ser. Els alemanys ho poden entendre, ells no són pas francesos, ni ho volen ser! i a l’inrevés, també ho poden entendre els francesos i els demés europeus.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ÒMNIUM, soci de l’ANC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!