BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

15 de març de 2018
0 comentaris

RENEGUEM D’ESPANYA ! L’1 d’Octubre és viu ! Catalunya Independent lluny d’aquesta gent.

Sols l’1 i el 27 d’octubre del 2017 comporten un compromís: L’1 Declarar la Independència i un cop declarada, el 27, completar la República. Ara ens cal acabar la feina que resta pendent.

Comunicat (manifest) del CDR*bic de Berga, 6 de març del 2018:

1 – Només hi ha un camí per aturar la repressió:

República en tot i per tot!  República Catalana Independent!

2 – Reafirmem-nos tots en la Declaració d’Independència que el 27 d’octubre del 2017 va votar el nostre Parlament en fidelitat al nostre mandat -del Poble Català- del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre del mateix any.

3 – Nom caiguem en la trampa de tenir en cap consideració el que va passar el 10 d’octubre, ja que fou tan sols un empàs, declaro, aturo i espero re-emprendre.
La reactivació, de la Declaració compromesa en la convocatòria del Referèndum vinculant, es va fer el 27 d’octubre, veritable data de la Declaració d’Independència de Catalunya en forma de República.

4 – El que ara cal fer és preparar i preparar-se per fer amb èxit i prendre aquelles decisions d’estat que haurien donat forma al que es va Declarar. Qui ho havia de fer eren el President Puigdemont i tot el seu equip de govern, Vicepresident i demés Consellers.

5 – Els defensors de la República Catalana Independent no renunciarem! Si no fan la feina els polítics la farem nosaltres, el Poble menut, com sempre. “Això no ho aturarà ningú perquè no renunciarem. Irene Negre”

6 – El President Puigdemont que es deixi de lamentar per si el 10 d’octubre es va equivocar o no, perquè el 27 d’octubre a la tarda i a la nit es va tornar equivocar, i si no es posa a treballar com a Cap d’Estat de la República Catalana es continuarà equivocant fins l’infinit.

7 – Ens hem de comprometre en implementar la República, ens hem de coordinar tots i hem de preparar l’estratègia per fer-ho.

No fer-ho és la veritable causa que transforma qualsevol persona que vulgui exercir el càrrec de President de la Generalitat del Principat de Catalunya en titella de l’invasor espanyol. Un President i un Parlament titelles o que actuïn com a tals no mereixen ser investits.

Estem tips de la falsa autonomia de cartró pedra a la que l’estat espanyol sempre ens aboca. Durant massa temps hem acceptat aquest enganyós joc.

Ara ja hem dit “Prou!”  no hi ha marxa enrere.

Salvador Molins, en nom del CDR*berga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!