BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

15 de febrer de 2018
0 comentaris

Comprometre’s amb la República Catalana Independent i fer-ho en públic i constantment. Només la Independència traurà els ostatges catalans de les presons de l’enemic.

És absolutament necessari, a cada moment, a partir d’ara, comprometre’s amb la República Catalana Independent i fer-ho en públic i davant els enemics de la nostra total llibertat.
La vàrem votar l’1 d’octubre i el Parlament la va Declarar el 27 d’octubre del 2017, els incompliments posteriors són el que hem de completar i al final de tot jutjar i si cal perdonar.

Siguem realistes, hem de completar el que els Catalans van decidir l’1 d’octubre del 2017, no podem fer altra cosa per dignitat i pel nostre futur. Supeditar-se a Espanya no és realisme sinó la nostra ruïna moral i econòmica.

Comprometre’s amb la República Catalana Independent i fer-ho en públic i constantment. Només la Independència traurà els ostatges catalans de les presons de l’enemic.

Salvador Molins, CDR*bic, CA, UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM.
_—————————-

“LA TERCERA ONADA — ELECCIONS MUNICIPALS”
Entenc l’article del Tàvec, no en comparteixo molts detalls, però el que ací enganxo ho veig clar:
“sumar #nousrepublicans construint un país que afronti els problemes reals de les persones, com s’ha intentat fer malgrat el TC, i com s’ha de seguir fent …
Deixo escrit aquí perquè ja anem pensant en les estratègies locals on els CDR poden tenir un paper clau; la propera batalla decisiva la lliurarem la primavera del 2019, a les eleccions municipals. Ens cal un mapa de 950 municipis republicans enfront de 50 monàrquics.”
Cal comprometre’s clarament per construir la República des d’ara mateix i amb fermesa trepitjant la línia vermella tantes vegades com calgui, amb bassa d’oli no es va enlloc, només es patina. No podem renunciar a res del que s’ha fet i com s’ha fet, ens cal completar el que va quedar per fer la tarda del 27 d’octubre del 2017.
Jo no veig nacionalisme excloent malentès per enlloc. Serà potser perquè ja no sóc nacionalista sinó només català defensor de la Independència total i de la Nació sencera..
Salvador Molins, CDR*bic, CA, UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM.
https://blocs.mesvilaweb.cat/eltavec/?p=266973

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!