BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

15 de desembre de 2017
0 comentaris

El 21D __ VOTEM el valor més gran i digne: Polítics que van a la presó en defensa del seu Poble.

ELS VALORS DEL “SÍ” a la República Catalana.

El 21D __ VOTEM el valor més gran i digne: Polítics que van a la presó en defensa del seu Poble.

1 – Votem Catalunya: la dignitat dels polítics que s’ho juguen tot, que s’ho han jugat tot fins a les últimes conseqüències -la presó, multes milionàries i també els seus bens i el seu patrimoni- per la nostra llibertat i pel nostre progrés.
A partir d’ara qui s’ho juga tot no roba un 3% en comissions. El polític sota unes lleis justes i vigilants sols estarà al servei de la comunitat.

2 – No siguem hipòcrites! Algú parla de garanties electorals en els mateixos espots que surten a la TV, sense tornar-se vermell de vergonya, ara que hi ha el xantatge de la presó i les multes i el 155 si gosem plantejar de nou la Llibertat i el Dret de Decidir efectiu de TOTS els catalans sense excepció.

3 – Tot això, catalanes i catalans, només té un preu noble i lloable, sense deixar de valorar i defensar el que és íntimament nostre, orígens i sentiments, … respectar, valorar i defensar els valors de la terra i la gent que ens acompanya i ens acull a nosaltres i als nostres fills.

4 – Aquest és el projecte que l’Independentisme va defensar l’1 d’octubre d’enguany. Qui va votar “Sí” al Referèndum d’autodeterminació de Catalunya que voti “Sí” ara per fidelitat al seu criteri i al seu Poble. Qui va votar “No” en aquell referèndum, que sí que tenia garanties perquè no hi havia cap tipus de pressió sobre cap polític ni sobre cap votant, el qui va votar “No” o no va votar que s’ho plantegi seriosament i ara voti pels polítics que s’ho han jugat tot per a nosaltres.

5 – El que sigui per a uns serà per a tots! Llibertat absoluta o repressió absoluta, jo i tu decidim.

Aquest són els valors del cantó del “Sí”:

LLIBERTAT

Tothom sap i ha de saber a Catalunya que la República Catalana és en l’ànim col·lectiu i serà en la realitat quotidiana de Catalunya un espai de llibertat per a les persones, totes les qui viuen i treballen a Catalunya sense distinció de pensaments, religions, colors, sexe, orígens, partits, ideologies, estament social i laboral …

IGUALTAT
Tothom sap i ha de saber a Catalunya que la República Catalana tothom serà davant de la llei i les ajudes socials pròpies d’una societat avançada, democràtica i justa. Entre tots, amb justícia i responsabilitat ens haurem de repartir les càrregues i beneficis de viure en comú. Gent, empreses i administració en coordinació per al bé de tots.

FRATERNITAT

Tothom sap i ha de saber a Catalunya que la República Catalana es basa en la solidaritat i tracte just i respectuós entre les persones i els pobles, en l’amor i respecte a la natura que ens envolta i a tots els éssers que hi conviuen en profunda simbiosi, sense las terra, les plantes i els animals, els humans, àdhuc els catalans -totes les dones i homes que acull la nostra terra, no serem res i fins i tot correm el risc de desapareixer.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, membre del CDR*bic, embre del CDR*berga, soci de l’ANC, soci de l’Òmnium.

Barcelona. Presentació de la proposta de Constitució Catalana liderada pel jutge Santiago Vidal,. Ateneu Barcelonés.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!