BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

17 de juliol de 2017
0 comentaris

Proposta per a una Espanya lliure de Catalunya, en 13 punts irrenunciables que es resumeixen en un: deixeu-nos tranquils!

Dedicat al PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL I ALS SEUS LACAIS DEL PSC, i a tots els que es desviuen com ells per “dialogar” amb les seves cartes marcades com sempre:

1 – A partir d’ara Espanya es dirà “Catalunya” i deixarà de ser una cova de lladres per esdevenir un Poble digne i treballador.

2 – Les LLeis i Constitucions catalanes són la nova llei que substituirà la seva caduca i encarcarada Constitució i demés lleis tendencioses, en un nou i encertat “Decret de Nova Planta” quina benedicció … un dó tan noble i quina sort tan gran, pobres infeliços ja poden estar contents El govern en ple, el Parlament i totes les demés institucions que fins ara eren espanyoles i a partir d’ara seran catalanes, -totes-, es traslladen a la Catalunya de sempre, ara “la conqueridora”. Seran ben nostres … i els estimarem tant…!!!

3 – La llengua oficial del nou ” ja Imperi Català” serà el català i cap altra, les demés llengües regionals seran obstruïdes i minimitzades per sistema. Tothom haurà de parlar en català, estudiar en català, … veure la TV en català, lleis a centenars i inversions milionàries per la que serà a partir d’ara l’única llengua d’entesa que tan ens unirà.

4 – La nova Catalunya serà la “Nació de Nacions” un destí en l’universal, les demès nacions àdhuc la Castellana i els seus satèl·lis seran nacionetes de segones o el que és el mateix “comunitats autònomes” d’àmbit cultural.

5 – Tots els èxits esportius i cièntífics seran considerats catalans i només valdran per a glòria de Catalunya. Oh ! quanta glòria per a Catalunya. Els anuncis de les televisons repetiran sense parar: “aquestes són les coses que compren les catalanes”, fins ara deien “esta és la laca que usan las españolas” “estas son las cosas que gustan a los españoles”, “estas són las acelgas que cagan los españoles”, “la comida nos une … la mierda nos separa”

6 – Totes les empreses d’àmbit estatal passaran a declarar i pagar els seus impostos a la Delegació d’Hisenda que se situarà i es governarà des de Catalunya, i que com qui oli remena els dits se n’unta. Aleshores sí que Catalunya amb gran honor podrà dir com ara fa Madrid que a part de ser la més solidària també serà la més castigada … quin honor !

7 – El repartiment d’impostos i inversions de tot l’estat es decidirà a Catalunya i es procurarà beneficiar primer de tot als catalans del nord-est peninsular, les demés comarques i regions seran oblidades explícitament, no hi ha diners per a tots, s’ha de prioritzar i naturalment el primer de tot seran les comarques catalanes de veritat.

8 – La justícia i l’ensenyament seran tots en català, res millor per a Castella que la llengua catalana, enlloc d’aquella que parlen tan malament gallecs, bascos, andalusos i canaris.

9 – A partir d’ara tots els espanyols ja no seran espanyols sinó que els diran i es diran catalans. Ho seran per que sí, encara que no ho vulguin, ai sí! “Catalanes para siempre” com ho cantava el 92 la Cavallé i el Mercury. Oh sí, tots catalans i agermanats pels segles dels segles … buf quasi un orgasme permanent i immutable.

10 – A partir d’ara la bandera de tota la Nació de Nacions serà l’estelada i l’himne enlloc del “Franco amb una Canya i la Polo amb un bastó” serà els segadors, us agradi o no, què és això de ser tan llepafils?

11 – La Guardia Civil es canviaran el nom pel de Mossos i Mosses i a l’uniforme no hi duran la bandera gualda sinó que hi portaran les quatre barres catalanes. El tricorni serà prohibit i en el seu lloc hi portaran una barretina.

12 – Dia a dia anirem canviant lleis i decrets per adaptar tot l’immens territori, àdhuc “los anchos campos de Castilla” a la Catalunya Sacrosanta de la nova situació. Perjudicant en tot el que poguem a tots els que abans ens han perjudicat a nosaltres, i de la mateixa manera i amb la mateixa persitència amb que ho han fet. “Són tan bona gent!” i nosaltres tan macus …!

13 – El Tribunal Constitucional Català començarà a impugnar lleis de les comunitats autònomes a tort i dret, i imputar tants polítics com pugui. Ens comprarem un fax i els enviarem decrets: això no val … això no és constitucional … això no ens agrada … això i allò i alò de més enllà …

Aquestes i moltes més seran les bases inqüestionables de qualsevol diàleg o negociació.
això si que serà bon fer i alta democràcia.

————

Ai que m’he despistat! no cal tanta ruqueria, ens entendrem més bé en un futur proper si cadascú es queda a viure a casa seva i es preocupa de les seves coses veritablement pròpies i amb les seves lleis veritablement seves i no enreda als altres i els deixa viure. Que els homes i les nacions han nascut per a ésser lliures i felices i no pas per amargar als altres.

Catalunya Independent serà el millor per la nostra gent i Espanya que s’espabili i faci la seva via.

No tenim res contra Espanya, només els demanem que no ens emprenyin i ens deixin tranquils.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Benetto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!