BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

7 de juliol de 2017
0 comentaris

Ara “SÍ” podem fer un país nou, Catalunya en comú de tots els catalans i per a tots els catalans, plenament lliure i responsable.

Catalunya lliure serà la nova esperança dels Pobles i les persones que anhelen la llibertat.

Ara “SÍ” podem fer un país nou, un estat català independent, Catalunya de tots els catalans i per a tots els catalans, entre tots i en comú fem-la plenament lliure i responsable.

L’1 d’octubre d’aquest 2017 n’és la cruïlla. A partir del pronunciament de tots els catalans que volem Catalunya regenerada i lliure podem bastir un futur rejovenit i engrescador que hem de netejar d’errors i vicis que es van acumulant centúria rere centúria.

“He vist un món nou i una terra nova” he vist Catalunya lliure, més plena, més justa, més creativa, més emprenedora, més solidària i pacificadora, un punt de llum i esperança per a un món fràgil i dolorit.

Catalunya lliure serà la nova esperança dels Pobles i les persones que anhelen la llibertat.

Quan arribem al cim de la Independència no ens tornem superbs i no ens oblidem de cap manera dels altres. Ales hores és quan haurem d’acomplir aquella crida profètica de Lluís Maria Xirinacs “quan siguem forts, aleshores haurem de lluitar contra nosaltres mateixos” per a mantenir-nos justs i humils.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!