BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

28 de juny de 2017
0 comentaris

Santiago Espot, exemple de dignitat i fermesa: “És l’única manera de vèncer l’enemic”

(Fotografia de sobre: Violents enfrontaments a Al Hoceima entre la policia i els manifestants. http://www.vilaweb.cat/noticies/la-violencia-esclata-al-rif-amb-una-dura-repressio-policial-contra-els-manifestants/)

(Fotografia de sota: Manifestació a Barcelona del 2006)

Santiago Espot: ” Penso mantenir-me ferm.
És l’única manera de guanyar”

El Jutjat central d’Instrucció número 4 de Madrid ha decidit enviar a judici a l’Audiència Nacional (AN) el president de Catalunya Acció, Santiago Espot.

“No és cap sorpresa. Tenia clar que aniria a judici donat l’impacte que va tenir el manifest i la posterior xiulada a l’himne. La justícia espanyola és lenta però segura, i quan tu intentes carregar-te aquesta integritat territorial que ells defensen i manifestes obertament que no vols ser espanyol, perquè amb la xiulada és precisament això el que es volia transmetre, doncs aleshores reaccionen d’aquesta manera. I, és clar, el que no poden fer és tancar 100.000 persones… L’Estat espanyol està en guerra, i no ho dic jo, ho va dir l’altre dia Francisco Marco. Però bé, anirem a judici i veurem què passa”

“Menysprear Espanya?  El que vull és trencar-hi”

“Jo no sóc espanyol, com un alemany no és francès i a l’inrevés, això ho entén tot el món” (Discursos a la Nació, Santiago Espot)

Tot i que el president de Catalunya Acció disposava ara de cinc dies per presentar recurs, ha decidit no fer-ho i anirà a judici. La fiscalia demana per a Espot una pena de presó d’entre sis mesos i dos anys de presó pel delicte d’injúries a la corona i una altra de 7 a 12 mesos pel delicte d’ultratge als símbols d’Espanya. A més, a Espot se li demana una multa de 90.000 euros.

“Diu el jutge que vull menysprear Espanya. No. Mai ho faig amb l’enemic. Seria un error. El que vull és trencar-hi”, piulava el mateix Santiago Espot en el seu perfil oficial de Twitter després de ser coneixedor de “l’auto de procediment abreviat” dictat per Fernando Andreu. “Espanya està en guerra. No refusaré el combat. Penso mantenir-me ferm. És l’única manera de guanyar”, va piular poc després.

COMENTARIS  

0#1 RAFEL VIDAL

Només vull dir que el Sr. Santiago Espot mereix la meva més alta consideració com a persona i com a català. Que la sort t’acompanyi en aquesta guerra no volguda, company!

Dissabte, 24 juny 2017 22.27

Respondre

0#2 NATALIA RIOS CASTILLA

Jo també vull donar-li el meu màxim suport i dir que podem fer per ell. ÀNIMS SANTIAGO ESTEM AMB TÚ!!

Diumenge, 25 juny 2017 21.31

07/11/2016 El presidente de Catalunya Accio, Santiago Espot, declara en la Audiencia Nacional por la pitada al himno
POLITICA EUROPA ESPAÑA JUSTICIA MADRID

4635#Agencia EP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!