BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

7 de juny de 2017
0 comentaris

El Referèndum que ens cal: Ni pactes ni Coitus Interruptus. DUI ja!

El Referèndum que ens cal: Ni pactes ni Coitus Interruptus. DUI ja!

Poble de Catalunya no et deixis enganyar, un nou monstre retardatari s’han inventat i volen  perllongar-li la vida, ho fan per manifassejar la teva veritable sobirania: L’artificial Pacte del “Pacte Mort” 400.000 signatures per un Referèndum pactat impossible dins la legalitat espanyola contra els 2.300.000 vots del Sí del 27S que amb 72 diputats fins ara justifiquen de sobres la DUI que no han fet per desídia ni volen fer per insensatesa.

Us enrecordeu de l’estatut esclau i mort?
Us enrecordeu del Concert Econòmic impossible i també matat?
Us enrecordeu del “Dret a Decidir” matat el 9N amb un Referèndum no vinculant?
Us enrecordeu del 27S que vam guanyar però s¡entesten a dir que el vam perdre?
Us enrecordeu de la DUI que preveia l’anterior full de ruta que podrien ja haver fet amb els 72 diputats de majoria absoluta?

Quantes pastanagues per enredar als incauts catalans! Quants enganys i traïcions!
Contínuament protegint-se la retirada per quan els convingui fer un pas enrere o cap a la cantonada.

Tot i així Catalunya avança amb penes i treballs mentre l’espoliació que no s’ha rebaixat ni un bri ofega possibilitats i mata persones reals, … tots en coneixem casos propers … ai las!

Ara encara no en tenen prou, ara volen més instruments com aquest “Pacte pel Pacte Mort” per justificar les seves derives retardatàries camuflades darrera preteses prudències, per amagar entre molts les seves mancances i febleses, més instruments per coartar la nostra voluntat i decisió democràtica. S’omplen la boca amb la paraula democràcia però no dubten a fer el que se’ls enveta per tallar-li les ales. I aquests no són els altres -els espanyols- sinó molts dels nostres i de ben a prop.

Espanya diu “no pactarem cap Referèndum”, Europa diu “pacteu amb Espanya”, i els del govern pretenen perllongar el Pacte pel “Referèndum pactat” que per sort nostra ja va néixer inútil i ara ja és mort amb un previsible i estrepitós xoc amb el Mur de la Vergonya que fa tres-cents anys subjuga els catalans. Tots sabíem o hauríem de saber que Espanya no pactaria ni pactarà mai un referèndum d’autodeterminació i Puigdemont, Junqueras i Romeva, els 72, l’ANC, l’AMI i l’ÒMNIUM no poden al·legar ignorància, ho sabien, però les marrades són el seu esport preferit en el Gran Slalom Retardatari de la Independència dels Catalans.

Ara surten veus per reclamar a Europa que faci complir als Espanyols per pactar el Referèndum … Que no! que no hi haurà pacte! com ho hem de dir, Espanya diu no i Europa diu aneu a parlar amb l’estat espanyol que nosaltres som un club d’estats i Espanya és el nostre soci més estimat encara que per darrera odiïn haver de dir-ho. Que no! collons! no perdeu més temps!

Es veu que encara no tenim prou col·lectius i prou institucions, és que us els he de repetir, rucs de merda! collons!  El Parlament, el govern, el President, l’ANC, l’AMI, L’ÒMNIUM, els partits polítics, grups i grups de la societat civil, col·lectius d’opinió, …. no en tenen prou encara, a cada iniciativa neix una nova plataforma com la del Dret a Decidir … ai las! de decidir no sé què? perquè tothom decideix menys el Poble de Catalunya que prou diu i ho diu ben alt cada any: INDEPENDÈNCIA! amb performances i veritables consultes de tota mena i format: INDEPENDÈNCIA! però ningú se l’escolta, començant pel President i acabant per aquest nou monstre que s’estava morint però bona cura tenen de fer-li urgentment una bona transfusió de sobirania que no es seva sinó només dels catalans de peu, el Poble menut fidel a tots aquells que des del 1714 han vessat la seva sang per la nostra dignitat, la nostra llibertat i el futur en plenitud de les generacions presents i futures de Catalunya.

Poble de Catalunya no et deixis enganyar, un nou monstre retardatari volen  perllongar per manifassejar la teva veritable sobirania: L’artificial Pacte del “Pacte Mort” 400.000 signatures per un Referèndum pactat impossible dins la legalitat espanyola contra els 2.300.000 vots del Sí del 27S que amb 72 diputats fins ara justifiquen de sobres la DUI que no han fet per desídia ni volen fer per insensatesa.

La DUI legítima i legal internacional ens fa sobirans i com a tals dignes i capacitats per fer Referèndums Unilaterals, naturalment, a cor que vols, sense que els malparits que pretenen ficar el seu nas brut i les seves mans llardoses dins els llibres dels nostres infants hi puguin dir res i sense que l’artificial Comissió de Venècia ens vagi refregant pel nas el seu codi de bones maneres pensat per posar pals a les rodes als Processos d’Autodeterminació dels Pobles, o sigui un altre instrument en mans dels estats ja establerts per barrar la llibertat dels Pobles i de la gent.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!