BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

26 de maig de 2017
0 comentaris

LES AVANTATGES DE LA DUI – HOMOLOGADA EN EL CAS KOSOVO PEL TRIBUNAL DE LA HAIA.

Lemunià Molina‎ a UPDIC El Berguedà:

Fem pujar la DUI !!*!!   Donem suport a la DUI. Aquesta és la darrera batalla dels independentistes catalans.

http://www.elpuntavui.cat/…/3311:que-farieu-davant-la-negat…


No hem de demanar reconeixement a ningú. Hem de ser conseqüents i fer la DUI. Aleshores “ens entendrem” ja ens ho han dit!

Molts catalans independentistes ja formen una gran multitud de partidaris de fer la DUI molt abans que no pas el Referèndum:

AVANTATGES  DE  LA  DUI 

Primer, perquè la DUI ja és legítima i legal internacional,  homologada interrnacionalment amb l’aprovació del Tribunal de Dret Internacional de la Haia, i ha reeixit a Kosovo i més països que ara ja són independents.

Segon, perquè ja tenim la majoria suficient i encara tenim més dels diputats necessaris per a fer la DUI i així complir el mandat expressat en vots dels partidaris de recuperar la Independència de Catalunya que fa 300 anys vàrem perdre per la força de les armes enemigues i la traïció i l’abandó dels aleshores aliats anglesos. Set-cents anys, els catalans, hem sigut independents i aquest fet ha deixat dins nostre una marca inesborrable que de tant en tant ens surt a flor de pell.

Tercer, perquè la DUI salta per sobre de totes les trampes hagudes i per haver que amenacen directament qualsevol Referèndum, sigui al Quebec, Escòcia o Catalunya.

Quart, perquè la DUI té cost zero i no necessita ni cens ni cap altra garantia a banda dels 68 diputats en el cas català.

Cinquè, perquè quan fas la DUI deixes de ser un afer intern de l’estat matriu i esdevens un assumpte no domèstic sinó internacional i no has de demanar consentiment a les autoritats i a la legalitat anterior.

Fins avui, malgrat molts perills de perdre aquesta majoria, el que ja és una greu irresponsabilitat de la nostra actual classe política, els independentistes catalans encara disposem d’aquesta majoria més quatre diputats més, o sigui 72 diputats independentistes, majoria absoluta al nostre Parlament.

I com a darrera consideració és d’agrair el tardà però valent posicionament del prestigiós economista català Sala i Martín en favor de la DUI i en favor de la veritable Victòria independentista del 27S que per covardia o niciesa van negar tots els capdavanters independentistes que per més INRI havien guanyat.

És molt curiós i trist que, precisament els capdavanters polítics que sempre, després d’unes eleccions, s’entesten en dir que han guanyat fins i tot quan moltes vegades han perdut, aquell 27S fessin el contrari. O la passió els perd o són Cavall de Troia de l’enemic.

I no he acabat encara, falta el més greu. Quan tardaran? tants i tants catalans de contrastada intel·ligència i prestigi, a donar suport a la DUI i al seny i claredat de conceptes com ha fet ara, dos anys després del 27S, el Sala I Martin?

Només la DUI ens pot obrir les portes de la Independència, només la DUI és el “PUNT ZERO” de l’inici del reconeixement Internacional de l’Estat Català en forma de República, que després de la DUI serà un degoteig incessant i sense aturador d’un estat rere d’un altre estat, perquè el món abans que talibà de qualsevol color serà català, no en tingueu cap dubte!

L’Octubre del 2004 naixia Catalunya Acció amb un sol objectiu diàfan i precís, una veritable nova eina: Portar Catalunya a la seva Plena Independència en aproximadament una dècada. Tal com John F. Kennedy va dir i precipitar: “portar l’home a la lluna en una dècada” la tasca el va sobrepassar però el seu país ho va assolir. Si els EUA ho van assolir perquè no ho podien fer els catalans, “la terra i la gent més ufana sota la capa del cel” !

No hem de demanar reconeixement a ningú. Hem de ser conseqüents i fer la DUI. Aleshores “ens entendrem” ja ens ho han dit!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!