BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

13 de març de 2017
0 comentaris

S’acosten moments durs i perillosos. Vacunem-nos amb la DUI.

Josep Castany

5h · 

Un informe de l’ANC preveu que l’independentisme haurà d’estar preparat per a les “mobilitzacions permanents”, “acampades indefinides” i per “l’ocupació d’infraestructures davant de les possibles actuacions del govern espanyol. http://www.elnacional.cat/…/informe-anc-preveu-acampades-in…

I per què en lloc d’anar preparant els catalans per al desastre l’ANC no es preocupa d’exigir a Junts pel Sí i a la CUP que proclamin la independència al Parlament de Catalunya com a mesura preventiva, ara que tenen majoria absoluta legítima per a fer-ho tal com el poble els va votar, i així Catalunya passa a convertir-se en un afer internacional de primer nivell i deixa de ser un puto merder autonòmic intern d’Espanya.

Junts pel Sí, CUP, ANC i Òmnium esteu jugant amb foc i amb les vides dels catalans per no proclamar la independència, quan a més el Dret Internacional us ampara.

Josep Castany

44 minuts · 

El procés pel referèndum pactat en el què ens trobem em recorda moltes etapes, molts aspectes i molts discursos del procés de l’Estatut. Passen els anys i els mateixos nostrats actors intentant canviar Espanya perquè dialogui per a la fi fracassar un cop més. I mentrestant Espanya espoliant i els nostres polítics sense proclamar la independència. De veritat algú creu que això acabarà amb un somriure (el de la revolució) i amb una festa (la de la democràcia) com alegrement deien els prohoms de la societat civil organitzadora de festes i casaments? Hi ha algù que encara no se n’hagi adonat que la independència de Catalunya suposa la destrucció d’Espanya tal com l’entenen els espanyols? Que això no va ni de somriures ni de festes, sinó de coratge, dignitat i determinació?

 
Josep Castany

8h · 

“Nosaltres lluitem per alliberar una nació sotmesa, …ells per mantenir sotmesa una nació.

Nosaltres volem viure, ells ens volen morts.

Només un pot guanyar aquesta guerra, 
i només un s’ho juga tot.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!