BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

26 de febrer de 2017
0 comentaris

David va vèncer Goliat amb una fona. La pedra que va llançar era una DUI

PACTE NACIONAL PER LA DECLARACIÓ UNILATERAL D’INDEPENDÈNCIA (DUI)

Aquesta plataforma neix per a tothom, persones i entitats, amb la voluntat explícita d’aconseguir  la república catalana ja i el seu propòsit és única i exclusivament per a exigir que els 72 diputats independentistes facin ús de la seva majoria que el poble els va atorgar al Parlament per a que proposin la DUI, la votin, guanyin i es proclami la República Catalana, fent valdre la seva majoria democràtica.

Hem d’aconseguir no 2000000 sinó 7000000 o 10000000 de signatures, passeu-ho a tothom, amics, familiars, desconeguts, a veure si aconseguim que el PACTE NACIONAL PER LA DECLARACIÓ UNILATERAL D’INDEPENDÈNCIA (DUI) sigui VIRAL de debò. #processisme #independencia #omnium #anc #procesestafa #republicacatalana #dui #referendum #erc #cup #sumate

Si aconseguim un gruix important d’adhesions en aquesta iniciativa, la farem arribar al govern català i al Parlament i allà on sigui necessari.

https://www.change.org/u/32337176


RESULTATS D’AJORNAR LA DUI.

(Fotografia: Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, fundador de l’UPDIC)

RESULTATS D’AJORNAR LA DUI:

Un expresident i dues exconselleres jutjats. L’ANC i Òmnium embargats. I sumant. Sortirem els catalans de la trinxera alguna vegada i proclamarem la independència al Parlament com una nació digna ara que ho podem fer de forma legítima i democràtica? O seguirem posant urnes per a fer enquestes on no decidim absolutament res i seguirem oferint milers d’ous ferrats al déu Sol mentre Espanya ens segueix humiliant i nosaltres seguim fent el ploramiques?

Josep Castany (Catalunya Acció)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!