BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

5 de desembre de 2016
0 comentaris

Guanyar la Independència: 9N, 27S, DUI i posteriorment Referèndum de Ratificació.

mai la farà
El 9N va ser capat pel mateix President Mas que des del primer moment el va voler fer “NO VINCULANT”, “una simple enquesta” en parauules i voluntat insistent del que aleshores era el President de Catalunya. Els que aleshores volien una mena de consulta de la voluntat popular que no pensaven complir, ara tenen 72 diputats que no pensen fer servir pel que van ser votats, per fer la Independència, i per fer la Independència només cal la DUI i 68 diputats. Ara Mas sembla que vol donar lliçons del que cal per no fer un referèndum, tot per la por a encarar-se amb Espanya, tot per la incomprensible negativa a plantejar-se seriosament com si que es pot fer una DUI ja homologada en el cas kossovo.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa
——————–
L’ENGANY DELS PROCESSISTES, LA CERIMONIA DE LA GRAN CONFUSIÓ:

1. En el full de ruta de Junt pel Sí a les eleccions “plebiscitàries”, que segons en Mas es van fer perquè no s’havia pogut fer un referèndum d’autodeterminació, diu: proclamació de la independència (dins del 18 mesos) abans d’aprovar la llei de transitorietat.
2. Puigdemont diu que ell té el compromís de complir el mandat del poble que va sorgir del 27S i portar Catalunya “del posautonomisme a la preindependència”.
3. Marta Rovira (Esquerra) en una conferència justifica que no hi haurà cap proclamació de la independència perquè l’aprovació de la llei de transitorietat és “de facto” la declaració d’independència.
4. Puigdemont diu a la Terribas que si no es pot fer un referèndum convocarà eleccions perquè “la gent validi la feina feta fins ara”.
5. Puigdemont diu “O referèndum o referèndum” al Parlament tal com demana la CUP per tal que li aprovi els nous pressupostos autonòmics.
6. Puigdemont diu que el full de ruta amb el qual Junts pel sí es va presentar a les eleccions no ha canviat en res. Bé, una mica, sí, Sr. Puigdemont, perquè en el seu full de ruta no parlava de fer un referèndum d’autodeterminació acordat amb Espanya, sinó de proclamar la independència precisament perquè l’opció de fer el referèndum era impossible.
7. Mentrestant, diputats “revolucionaris” de la CUP viatgen a Cuba per a homenatjar el dictador Castro perquè diuen que representa els valors que ells defensen.
8. El Parlament i el Govern ara plantegen “fer la desconnexió” (aplicar la llei de transitorietat) en dues fases, una abans del referèndum i una altra després del referèndum si guanya el sí.

Resumint: tenim processistes trilers que canvien fulls de ruta i revolucionaris farsants que homenatgen dictadors al capdavant del “procés per a intentar fer de nou el referèndum que no van ser capaços de fer”.

Esperem que a les properes eleccions autonòmiques es presenti algú que vulgui fer la independència i no pas viure de l’independentisme marejant la perdiu amb excuses de mal pagador quan tenen una majoria democràtica que els legítima per a independentizar Catalunya i crear el nou Estat Català independent.

Mostra 13 comentaris més

Isidor Codina
Isidor Codina Criticant el que intenten fer els altres no anem en lloc, primer recolzem, veurem que fan, i si no ja escollir em uns altres….
Lluis Bonet
Lluis Bonet Tu pots dir criticar,jo en dic,no fiar-m’en,si es criticar,o no,el que volem,es donar una empenta,al nostre,govern,i també,evitar,que s’adormin a la palla,i per sobre,de tot,que aclareixin tot aquest batibull,de propostes,segueixo,formulant una pregunta,que faran primer,emancipar-nos,d’Espanya,o el famos ” referendum ” que com tot deu sap,es impossible,o faran,el famos ” referendum ” quant siguem independents,val,són dues preguntes,i una altre,si marxem,i fan el famos ” referendum i surt que no,no volen sortir d’Espanya,llavors que faran ? Se que es un pel complicat,però espero,que enteneu el que vull dir.
1 PRECIPITEM_6
1 vertader procés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!