BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

13 de novembre de 2016
0 comentaris

Govern, ANC i ÒMNIUM no són conscients ni conseqüents amb les Declaracions de Sobirania i d’Inici de Procés.

DIP _  27S

INCONSCIENTS DE LA PROPIA SOBIRANIA I LEGITIMITAT, el President Mas acompanyat de 400 alcaldes, un tsunami imparable als ulls dels observadors internacionals d’arreu del món, enlloc d’anar a declarar havia de proclamar la DUI.

Avui 13 de novembre del 2016 passarà el mateix, molts catalans incauts enlloc d’exigir la DUI als 72 diputats independentistes suplicaran clemència a l’amo espanyol demostrant així la seva situació i mentalitat d’esclaus. (S.Molins, CA i UPDIC)

 

AVISOS PER A NAVEGANTS:

Que Xavier Sabaté, ex-conseller de Governació i cara visible de nou corrent intern del PSC, Roj@s digui el que diu ‘L’opció de la independència és més inviable que la reforma constitucional’, després de 100 anys de fracassos continuats del catalanisme polític, està clar que aquest ex Conseller no veu més enllà d’una concepció aliena a la Nació Catalana. Xavier Sabaté veu Espanya com a centre del món com tants i tants espanyols, no té consciència clara del que és Catalunya ni del que és la sobirania. Molt natural en un polític del PSC-PSOE.

Ara el que digui Puigdemont i amb la lleugeresa que ho digui o amb imprecisions que permetin fer suposicions als contraris a la Independència o als retardataris nostrats ja és molt més greu.

Aquesta que segueix és l’expressió de Puigdemont que motiva aquesta meva acusació de  RETARDATARI:

‘Un país com el nostre no és un país de conquestes, ni de lluita pels recursos naturals o territorials’, ha afegit, ‘sinó que sempre ens hem pogut sostenir gràcies a la fortalesa de la nostra pròpia cultura i la nostra creativitat, que l’hem expressada amb la literatura, les arts, la gastronomia, les tradicions o la tecnologia, entre altres’, ha indicat.”

Qualsevol català amb més coneixements d’història li podríem demanar: De quan parla? quan diu “sempre hem sigut”.

Així PUIGDEMONT actua de RETARDATARI, o és un ignorant o menteix, i és molt més greu pel lloc que ocupa.

Puigdemont desconeix la nostra història o el que és pitjor l’autocensura i l’amaga, això és imperdonable a un President Honorable de qualsevol país, és vergonyós i insultant, és claudicant, propi d’un ignorant, propi d’un esclau.

Puigdemont, amb declaracions enganyoses d’aquesta mena,  estova, adorm i retarda la nostra Independència, la nostra sobirania,  la nostra dignitat. Denota manca de precisió i estratègia inadequada que l’impossibilita per regir amb efectivitat el destí de Catalunya.

També és molt greu en aquesta etapa final del Procés, en uns  moments en els que hem d’apujar al màxim els nivells de fermesa, clarividència en l’estratègia i velocitat de resolució -que tot plegat ja s’està allargant i apareixen signes d’esgotament, que quan la gerra va molt a la font acaba trencant-se i hem de fer tot el possible perquè això no passi, són doncs molt greus declaracions i suposicions com la que tot seguit us esmento:

“El cap de l’Executiu ha rebut la distinció de confrare d’honor de la Cofraria de la Ratafia de la capital de la Selva i ha assegurat sentir-se “molt honorat” per aquest reconeixement perquè “la ratafia simbolitza uns valors com són la paciència, fer les coses en el moment just, sense pressa, quan toquen; la diversitat, i també la companyia amb la qual es comparteix”. Uns valors, ha subratllat en l’acte de proclamació, “que si els posem al servei del país, igual que fem la millor ratafia del món, farem el millor país del món”. Unes paraules que es poden interpretar com una advertència als qui volen córrer massa per a culminar el procés.”

“Durant l’acte, on s’han lliurat els premis a la millor ratafia de l’any, Puigdemont ha felicitat els participants i els ha encoratjat a “mantenir aquesta tradició de recollir herbes, tractar-les i fer una bona ratafia per a l’any vinent, que espero que sigui la ratafia de la independència”, ha afirmat. Així, el president continua marcant el 2017 com l’any en què el país pot fer el cop de timó definitiu per la plena sobirania.”

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UDIC, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM.

1 PRECIPITEM_6

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!